Ripple investeren XRP
Ripple

Goed nieuws? XRP investeerders op winst ondanks matige koersactie

Ondanks de matige prestaties van de XRP koers, zijn er op dit moment relatief veel handelaren die winst pakken op de munt. Over de afgelopen maand is ook de whale-activiteit met 2% toegenomen voor XRP. Dat wijst volgens de analisten van BeInCrypto op een potentiële bullish trend voor XRP.

Belangrijke koersniveaus voor XRP

Voor nu lijkt er voor XRP een belangrijke periode aan te breken. Als we naar boven kijken, zien we op 0,63 dollar een sterke weerstand voor de munt, terwijl er op de koers van 0,54 dollar steun ligt.

Nu is de vraag of XRP verder kan stijgen en een rally naar 0,66 dollar kan fabriceren of dat we omlaag moeten kijken, de steun verliezen en richting de 0,50 dollar zakken.

Voor nu doet de munt het echter goed en lijken holders van het project wat winst te pakken op de koersontwikkelingen van XRP.

De bovenstaande grafiek laat zien dat de winst/verlies-verhouding momenteel op 1,2 staat. Dat wil zeggen dat er tegenover iedere verliezende transactie ongeveer 1,2 winstgevende transacties staan. Wat dat betreft mogen we heel voorzichtige van een succesvolle periode spreken voor XRP.

Whales worden actief met XRP

Op hetzelfde moment beginnen whales actiever te worden met XRP. De handelsactiviteit van whales met XRP is behoorlijk gestegen sinds 9 augustus. Het gaat hierbij om de activiteit van adressen die tussen de 1 miljoen en 10 miljoen XRP tokens bezitten.

Die is sinds 9 augustus met 2% toegenomen en dat is volgens de analisten van Santiment een positief signaal voor XRP.

“Een stijging in het aantal whales dat een asset bezit is een bullish signaal. Dat impliceert namelijk dat er sterke vraag is voor een asset en dat kan het vertrouwen van particulieren verbeteren, waardoor de koopactiviteit toeneemt en de koers kan stijgen”, aldus de analisten van BeInCrypto.

Geloof jij dat XRP na een paar hele magere jaren de markt nog kan verrassen of zal dit project een langzame dood sterven? Vooralsnog lijkt het zogenaamde XRP-leger niet op te geven en blijven ze vertrouwen houden in de toekomst.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ripple nieuws

Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Zuid-Koreaans bedrijf integreert XRP in betalingssysteem
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’