Ripple, XRP token
Bitcoin, Ripple

XRP koers valt plotseling omlaag terwijl Bitcoin en Ethereum koersen stabiliseren

Na een sterke prijsstijging in de afgelopen week, beginnen de koersen van de belangrijkste cryptocurrencies nu te stabiliseren. De Bitcoin koers lijkt zich te hebben vastgezet rond de $65.000, terwijl Ethereum deze week schommelt rond de $3.400. Deze consolidatiefase volgt op een periode van aanzienlijke groei.

XRP toont grote volatiliteit

Een opvallende speler deze week is XRP, dat een indrukwekkende prijsstijging van meer dan 40 procent heeft laten zien. De munt bereikte vannacht zelfs een hoogtepunt van $0,63. Echter, deze ochtend begon slecht voor XRP, waarbij de koers in slechts een uur tijd ongeveer 4 procent van zijn waarde verloor. Op het moment van schrijven ligt de XRP koers rond de $0,58.

Het feit dat XRP het $0,60 niveau heeft verloren, is geen goed teken. De komende dagen beloven spannend te worden voor de munt, aangezien het onzeker is of XRP het grootste deel van zijn winsten van de afgelopen zeven dagen kan vasthouden.

Aandelenmarkten gaan onderuit

Het wordt hoe dan ook interessant om te zien wat de cryptomarkt de komende dagen gaat doen. De markt heeft uitzonderlijk goed gepresteerd de afgelopen dagen, vooral gezien het feit dat de wereldwijde aandelenmarkten flink onderuit zijn gegaan. Investeerders houden de markt nauwlettend in de gaten om te zien hoe deze situatie zich verder ontwikkelt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Ripple-medeoprichter steunt campagne Kamala Harris
Ripple vraagt uitstel boete: Kans op beroep flink toegenomen
Deskundige voorspelt: Zo kan de XRP koers de magische grens van $100 bereiken
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?