Ripple daalt, xrp daalt
Ripple

XRP prijs crasht: Cryptoanalist benadrukt belangrijke niveaus om in de gaten te houden

De vooraanstaande crypto-analist Cryptonary heeft zijn inzichten gedeeld over de toekomstige prijsbewegingen van XRP, waarbij hij aangeeft dat er een potentiële terugval in de prijs van de XRP token kan optreden.

Analyse van XRP’s koers

Cryptonary, een gerenommeerde expert in cryptocurrency, heeft zijn visie op de toekomstige prijs van XRP gedeeld via zijn account op platform X, voorheen bekend als Twitter.

Volgens Cryptonary komt de daling van de afgelopen twee dagen door een sterke weerstand op het prijsniveau van $0,70, waar de prijs niet doorheen kon breken. Hij waarschuwt dan ook voorzichtig te zijn met XRP: “Na het bereiken van de $0,70, zagen we een afwijzing op dit prijsniveau. Daarnaast is er een toename in de marktactiviteit met investeerders die grote ‘long’ posities innemen,” legt hij uit.

Na een grote daling vanmiddag ligt de huidige prijs van XRP op $0,65. Cryptonary wijst erop dat de cruciale steunpunten voor XRP liggen tussen $0,62 en $0,64, en dat het belangrijk is dat deze prijzen standhouden op de korte tot middellange termijn.

Ondanks dat de steunpunten van $0,62 en $0,64 niet optimaal lijken, blijft hij van mening dat er nog steeds kans is op een opmerkelijke opleving binnen deze prijsmarges.

Voorzichtigheid geboden voor XRP Beleggers

Cryptonary heeft onlangs extra uitleg gegeven over de Relative Strength Index (RSI) van XRP, een instrument dat helpt meten hoe snel en sterk de prijs van een munt beweegt. Hij merkte op dat op 6 november de RSI heel hoog was, wat kan betekenen dat de munt overgewaardeerd was en dat een prijsdaling kon volgen.

De RSI is voor XRP momenteel hoger dan normaal, zowel op de dagelijkse als op de drie-daagse grafieken. Dit suggereert dat beleggers misschien even moeten wachten met kopen, omdat de prijs wellicht te snel is gestegen. Desondanks is het niveau nog niet zorgwekkend hoog.

Cryptonary legt uit: “De RSI-waarden zijn hoog, wat ons vertelt dat we voorzichtig moeten zijn. Maar het is nog niet op een punt dat we echt bezorgd moeten zijn.”

Historisch patroon suggereert enorme prijsstijging voor XRP

Een andere analist is een stuk optimistischer over XRP. Recent heeft Tony The Bull, een bekende crypto analist nieuwe inzichten gedeeld over XRP. Hij wijst op een opvallend patroon in de prijsgrafiek van XRP, een zeldzame ‘1M Japanse Candlestick’-formatie, die voor het laatst in 2017 werd waargenomen.

Deze ontwikkeling kan wijzen op positieve vooruitzichten voor de waarde van XRP. De vorige keer dat dit patroon verscheen, leidde het tot een indrukwekkende prijsstijging van de munt met 900%. Als XRP deze historische prestatie zou herhalen, zou de prijs potentieel kunnen stijgen tot $6.

Handel €10.000 gratis en krijg €10 bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

XRP Koers kan tot $14 stijgen na Golden Cross op 4-daagse grafiek
Crypto analist voorspelt: XRP klaar voor een monsterlijke stijging van 65.000%
XRP Koers Stijgt: Crypto analisten voorspellen doorbraak naar $1
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers