Ripple, xrp, coin
Ripple

XRP Straks Te Duur voor Particuliere Beleggers? – De Visie van Bankexpert Shannon Thorp

In een zich steeds ontwikkelende cryptowereld waarin digitale valuta’s zoals XRP een steeds grotere rol spelen, komen er interessante en soms verrassende voorspellingen naar voren.

Een van deze prognoses komt van Shannon Thorp, een Treasury Management-expert van een toonaangevende wereldwijde bank. Thorp schetst een toekomst waarin XRP mogelijk onbetaalbaar wordt voor de doorsnee particuliere belegger, waardoor de dynamiek van de digitale valutamarkt aanzienlijk kan veranderen.

De toekomst van XRP

In een recente analyse deelt Shannon Thorp, een expert in Treasury Management bij een wereldwijd toonaangevende bank, haar visie op de toekomst van XRP. Thorp gelooft dat deze munt op de lange termijn wellicht onbereikbaar wordt voor particuliere beleggers, aangezien de waarde ervan aanzienlijk kan stijgen.

We moeten het over $XRP hebben! Sommigen van jullie vroegen naar prijsvoorspellingen, tijdlijnen, enzovoort. Hoewel niemand de prijs exact kan voorspellen, zal ik zeggen dat XRP niet goedkoop zal blijven. Op een gegeven moment zullen particuliere beleggers wellicht uit de markt geprijsd worden.

– Shannon Thorp

Ondanks de inherente onzekerheid bij prijsvoorspellingen in de cryptomarkt, is Thorp ervan overtuigd dat een waardestijging van XRP de komende jaren onvermijdelijk is.

Particuliere Beleggers vs Grote Spelers

Grote spelers zoals de Federal Reserve, banken en bedrijven wijzen steeds meer geld toe aan XRP. Daarmee stelt Thorp stelt dus dat de invloed van particuliere beleggers overschaduwd zou worden. Thorp voorspelt dat institutionele investeringen een grotere rol zullen spelen bij het opdrijven van de prijs van XRP en het mogelijk maken van hogere transactievolumes.

De Verbinding met Traditionele Banken

Thorp maakte vergelijkingen met het traditionele cashmanagementsysteem dat ze tijdens haar lange carrière in de banking-sector tegenkwam. Banken hebben de neiging om hun activiteiten af te stemmen op de Federal Reserve, en ze gelooft dat een soortgelijk patroon zich zou kunnen voordoen op het gebied van crypto’s.

Met de recente lancering van FedNow, een directe betalingsdienst ontwikkeld door de Federal Reserve, verwachtte Thorp dat andere banken dit voorbeeld zouden volgen met vergelijkbare technologieën. Dit zou kunnen leiden tot een toename van de acceptatie van XRP als voorkeursmethode voor het uitvoeren van financiële transacties.

Over het algemeen schetst de analyse van Thorp een bullish vooruitzicht voor de toekomst van XRP. De acceptatie en integratie door grote financiële spelers zal namelijk blijven groeien. Potentiële investeerders worden er echter aan herinnerd diepgaand onderzoek te doen en verschillende perspectieven te overwegen alvorens te investeren in de volatiele cryptomarkt.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC
Oplopende spanningen in Ripple-SEC rechtszaak door geschil over deskundige getuigenis
Ripple versterkt positie in Japan door nieuwe samenwerking
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?