XRP token, Ripple
Ripple

Zo veel kun je verdienen als XRP zijn all-time high van $3,40 bereikt

XRP bevindt zich momenteel in een volatiele fase. Na de uitspraak van rechter Analisa Torres in de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) begin vorige maand, steeg de koers van de digitale munt in korte tijd met bijna 50%, tot een piek van $0,64. Sindsdien is de waarde echter weer gedaald en ligt deze op het moment van schrijven rond de $0,55.

Ondanks deze volatiliteit blijft het potentieel van XRP voor snelle, kosteneffectieve internationale betalingen en grensoverschrijdende transacties aanzienlijk. Veel beleggers hopen dan ook dat XRP zijn all-time high (ATH) van 2018, toen de munt een waarde van $3,40 bereikte, kan evenaren of zelfs overtreffen.

Zo veel kun je verdienen als je €1000 in XRP investeert en het naar zijn all-time high stijgt

Nu de juridische obstakels grotendeels uit de weg zijn geruimd, geloven veel analisten dat XRP een nieuwe kans heeft om zijn eerdere ATH te bereiken of zelfs te overstijgen. Dit zou aanzienlijke winsten kunnen opleveren voor beleggers. Een stijging van de huidige prijs van $0,55 naar $3,40 zou bijvoorbeeld een rendement van bijna 520% betekenen.

Met een investering van $1.000 zou je dan bijna $6.200 kunnen verdienen.

Grote altcoins onder druk

Het blijft onzeker of XRP zijn all-time high opnieuw kan bereiken. Volgens crypto-analist Altcoin Sherpa moeten beleggers geduld hebben, aangezien grote altcoins zoals XRP waarschijnlijk nog een tijd onder druk zullen staan. Hoewel Bitcoin (BTC) het jaar 2024 sterk is begonnen, profiteren veel andere digitale munten hier niet direct van.

Sherpa benadrukt dat de markt voor altcoins, inclusief XRP, nog steeds erg volatiel is. Voor investeerders is het daarom belangrijk om een lange termijnstrategie te hanteren en geduldig te blijven. Ondanks het veelbelovende potentieel van XRP, kunnen de komende maanden nog uitdagend zijn.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ripple nieuws

Rechtszaak tussen Ripple en SEC definitief beëindigd, volgens directeur
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13
Ripple ETF op komst? Expert voorspelt goedkeuring binnen 4-8 maanden
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analist voorspelt ongekende bullmarkt: ‘Dit is nog maar het begin’
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging