Ripple

Zo veel XRP bezit de gemiddelde Ripple investeerder

Een bekende XRP-enthousiasteling op X, bekend als ‘XRP Avengers’, deelde onlangs een interessante analyse over de verdeling van XRP onder verschillende wallet-houders. Uit de gegevens blijkt dat een klein aantal wallets een groot deel van de totale XRP-voorraad bezit.

Er zijn vijf wallets die elk meer dan 1 miljard XRP bevatten en samen maar liefst 7,41 miljard XRP-tokens bezitten. Dit komt neer op ongeveer 14,1% van alle XRP-tokens die in omloop zijn, een aanzienlijk aandeel.

Daarnaast zijn er 22 wallets die elk tussen de 500 miljoen en 1 miljard XRP bevatten, met een gezamenlijke bezitting van ruim 12 miljard XRP-tokens. Dit vertegenwoordigt ongeveer 22,9% van de totale XRP-tokens in omloop.

Samen hebben deze 27 grootste wallets maar liefst 37% van alle XRP-tokens in handen.

Aan de andere kant zijn er meer dan 1,3 miljoen wallets die slechts een kleine hoeveelheid XRP bevatten, variërend van 0 tot 20 XRP. Deze wallets bezitten samen iets meer dan 16 miljoen XRP, wat slechts een klein deel is van de totale voorraad.

De gemiddelde XRP wallet

Gemiddeld bevat een XRP-wallet ongeveer 12.350 XRP. Bij de huidige marktwaarde van $0,58 per XRP komt dit neer op ongeveer $7.200. Voor veel mensen is dat een behoorlijke investering. Echter, de digitale munt handelt momenteel nog steeds ver onder zijn all-time high (ATH).

Als XRP een nieuw prijsrecord zou bereiken, zou de gemiddelde investeerder een aanzienlijk groter vermogen hebben. Als de prijs terugkeert naar de ATH van $3,84 uit 2018, zou de waarde van een gemiddelde XRP-wallet kunnen stijgen tot meer dan $47.400.

Droomscenario

Volgens de crypto-analist Good Morning Crypto kunnen we op de lange termijn zelfs nog hogere koersen voor XRP verwachten. De analist wijst op een consolidatiefase van meer dan 2.400 dagen, die heeft geleid tot de vorming van een indrukwekkende bull flag op de grafiek.

Op basis van historische patronen speculeert hij dat de prijs van XRP zou kunnen stijgen tot $16, wat neerkomt op een potentiële winst van 2.570%. Als dit droomscenario werkelijkheid wordt, zou de waarde van een gemiddelde XRP-wallet kunnen stijgen tot $197.600.

Claim jouw €50 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien XRP of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €50.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Ripple nieuws

Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Zuid-Koreaans bedrijf integreert XRP in betalingssysteem
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’