Crypto prijs stijgt
Altcoin

3 crypto’s die enorm kunnen stijgen in 2024

Nu de cryptomarkt weer opveert en groene cijfers laat zien, groeit de anticipatie voor een nieuwe bull run. Verschillende cryptocurrencies hebben recentelijk aanzienlijke winsten geboekt, maar welke munten zullen het meest profiteren van een aanstaande bull run? In dit artikel bespreken we drie crypto projecten die enorm kunnen stijgen in 2024.

1. Solana (SOL)

In 2023 kende Solana (SOL) een buitengewone groei, nadat de munt in de bear markt van 2022 en 2023 tot onder de $10 was gezakt. Dit indrukwekkende herstel overtrof alle verwachtingen: SOL klom van $10 naar meer dan $120, een opmerkelijke stijging van meer dan 1.100%.

Het jaar 2024 belooft een buitengewoon positief jaar te worden voor Solana, mede dankzij de recente onthulling van een nieuwe, kostenefficiënte telefoon die de uiterst succesvolle Saga smartphone opvolgt.

Bovendien blijft Solana indruk maken met zijn exceptionele netwerkprestaties, die zich kenmerken door de mogelijkheid om een hoge hoeveelheid transacties uit te voeren tegen verrassend lage kosten. Dit aspect van Solana’s technologie benadrukt zijn potentieel om een dominante speler in de blockchain-ruimte te worden.

Echter, ondanks deze indrukwekkende prestaties, kampt Solana nog steeds met enkele uitdagingen op het gebied van netwerkstabiliteit. Zo was er eerder deze maand een incident waarbij de blockchain tijdelijk uitviel.

Insta banner winactie

2. Cardano (ADA)

Een ander crypto project die flink zou kunnen stijgen is Cardano. Dit platform onderscheidt zich van andere smart contract platformen door zijn unieke benadering: het maakt gebruik van een grondige wetenschappelijke methodologie. Onder leiding van Charles Hoskinson wordt de ontwikkeling van Cardano gekenmerkt door een strikt wetenschappelijke discipline. Hoewel deze aanpak de snelheid van ontwikkeling ten opzichte van concurrerende netwerken vertraagt, resulteert het in een uitzonderlijk robuuste en betrouwbare blockchaininfrastructuur.

In 2024 zijn er hoge verwachtingen van Cardano, voornamelijk omdat het project naar verwachting zijn laatste ontwikkelingsfase, de Voltaire-era, zal voltooien. Deze fase is cruciaal omdat het de overgang van het netwerk naar volledige decentralisatie en bestuur door de gemeenschap markeert. Deze overgang heeft het potentieel om aanzienlijke innovatie te stimuleren, aangezien het netwerk dan volledig door zijn gebruikers wordt beheerd. Analisten en investeerders zijn optimistisch en hopen dat de zorgvuldige en methodische aanpak van Cardano in 2024 zijn vruchten zal afwerpen door het netwerk naar nieuwe hoogten van succes en innovatie te leiden.

3. Ethereum (ETH)

Ethereum mag zeker niet ontbreken als we het hebben over belangrijke crypto-projecten. Als het grootste netwerk voor altcoins, lijkt Ethereum ook in 2024 aan de top te blijven. Het is vooral bekend om zijn rol in de ontwikkeling van slimme contracten, Non-Fungible Tokens (NFT’s), en Decentralized Finance (DeFi). Deze gebieden hebben veel nieuwe mogelijkheden geopend dankzij Ethereum’s innovaties.

Er wordt verwacht dat Ethereum in de toekomst nog meer nieuwe functies zal introduceren, die waarschijnlijk nog meer mensen zullen aantrekken. Deze voortdurende vernieuwingen maken het Ethereum-netwerk steeds waardevoller en kunnen de prijs van ETH positief beïnvloeden. Door zijn constante groei en uitbreiding blijft Ethereum een van de belangrijkste spelers in de wereld van blockchain en cryptocurrencies. Dit belooft goed nieuws voor de waarde van ETH, aangezien meer ontwikkelaars en gebruikers zich aangetrokken voelen tot het platform.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Topanalist voorspelt enorme stijgingen voor deze twee cryptomunten
Deze Cryptomunten profiteren maximaal van Bitcoin’s koersstijging
4 Cryptomunten die deze week enorm zijn gestegen
Meer nieuws

Meest gelezen

ECB: Bitcoin heeft ‘nul waarde’ en staat op instorten
Waarom stijgt de Bitcoin koers tot boven de $53.000?
Crypto analist: Dogecoin koers kan 11.500% stijgen