Ripple, xrp, coin
Ripple

3 redenen waarom de XRP koers flink zal stijgen

XRP begint weer langzaam aan zijn dal te komen en lift mee op het positieve sentiment in de hele crypto markt. De koers steeg in de afgelopen dagen met bijna 16% waardoor de digitale munt op zijn hoogste niveau in 2 maanden handelt. Op de achtergrond blijft het Ripple netwerk zich innoveren, wat de waarde van XRP op termijn alleen maar verder kan doen stijgen.

NFTs komen naar het Ripple netwerk

Ten eerste worden non-fungible tokens (NFT) binnenkort beschikbaar op de XRP Ledger (XRPL). De financiële dienstverlener SBI Holdings zal de NFT dienst lanceren. Het toevoegen van deze technologie aan XRPL betekent een diversificatie van de use cases die het ondersteunt, wat kan bijdragen aan de waarde en het gebruik van het XRP netwerk. Als een top 5 cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, heeft XRP het potentieel om een van de leidende partijen op dit gebied te worden.

Samenwerking met Uphold

Ripple heeft daarnaast ook een samenwerking aangekondigd met het financiële web3 platform Uphold. Uphold is een financieel dienstenplatform dat een verscheidenheid aan activa ondersteunt, waaronder cryptocurrencies, fiat valuta’s en edelmetalen. Door deze samenwerking zal Uphold Ripple voorzien van een verbeterde crypto liquiditeit om zo grensoverschrijdende transacties efficiënter te kunnen faciliteren.

Door XRP’s rol als de utility token voor grensoverschrijdende transacties, zal een toename van liquiditeit waarschijnlijk de algemene liquiditeit binnen het XRP ecosysteem versterken, wat het potentieel heeft om de prijs van het token verder te verhogen.

Xumm wallet

De Xumm wallet krijgt steeds meer actieve gebruikers en kwam onlangs over de 600.000. Xumm is een innovatieve die speciaal is ontwikkeld voor de XRP Ledger. Plannen zijn om de wallet uit te breiden. Er zijn ook plannen aangekondigd om nieuwe functionaliteiten te introduceren, zoals het gebruiksvriendelijk maken van de applicatie en het integreren van gedecentraliseerde exchange (DEX) functionaliteiten.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Ripple nieuws

Bekende XRP advocaat reageert fel op kritiek ex-SEC voorzitter
Waarom kocht Ripple 700 miljoen aan XRP tokens terug?
XRP stijgt naar de 4e positie in Cryptomarkt, overtreft Binance Coin in marktkapitalisatie
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Bitcoin koers daalt hard, wat is er aan de hand?
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%