Cryptocurrency Coins
Blockchain

$750 miljoen aan vergrendelde crypto-tokens die in december worden vrijgegeven

Het gedecentraliseerde uitwisselingsplatform (DEX) dYdX zal het grootste bedrag aan vrijgegeven tokens hebben onder de projecten die hun vergrendelde tokens vrijgeven. Naar verwachting zal de beurs in december 150 miljoen tokens ontgrendelen, toegewezen aan investeerders, oprichters en werknemers. Op basis van de huidige marktprijzen vertegenwoordigen deze tokens bijna $500 miljoen in waarde.

Komend jaar zullen nog meer tokens ontgrendeld worden

Oorspronkelijk was gepland dat dYdX de tokens in februari zou vrijgeven, maar in januari kondigde de beurs aan dat de lock-up zou worden verlengd. In plaats van de oorspronkelijke releasedatum zullen de tokens nu op 1 december 2023 om 12:00 uur (UTC) worden vrijgegeven. Na de eerste ontgrendelingsdatum in december zal het bedrijf van januari 2024 tot juni 2024 meer tokens ontgrendelen.

Naast dYdX zullen ook andere projecten binnenkort hun greep op tokentoewijzingen loslaten. Volgens de token-datatracker Token Unlocks zal het Ethereum Layer-2 Network Optimism op 30 november ook 24 miljoen Optimism (OP) tokens vrijgeven, met een waarde van ongeveer $41 miljoen.

Ook 1inch zal veel tokens vrijgeven

Op 1 december zal het gedecentraliseerde financiële (DeFi) protocol 1inch ook ongeveer 98 miljoen 1inch (1INCH) tokens vrijgeven. Op het moment van schrijven vertegenwoordigen deze tokens ongeveer $33 miljoen in waarde.

Tegelijkertijd zal het proof-of-stake (PoS) blockchain-project Aptos ook een aanzienlijk aantal tokens vrijgeven in december. Uit gegevens van Token Unlocks blijkt dat Aptos op 12 december bijna 25 miljoen Aptos-tokens zal ontgrendelen, ter waarde van bijna $180 miljoen.

Blockchain nieuws

Stronghold Digital Mining overweegt gedeeltelijke verkoop
Innovatieve blockchain-technologie kan Boda Boda Sector in Oost-Afrika transformeren
Animoca Brands zet eerste stappen in Bitcoin-industrie met steun aan Opal Foundation
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?