Bitcoin koers stijgt, bull markt
Bitcoin

Als Bitcoin boven DEZE weerstand komt breekt er ultieme FOMO uit

De Bitcoin-veteraan en analist van het eerste uur Tone Vays is bullish over Bitcoin. Als de digitale munt boven de 50.000 dollar uitkomt, dan kan de Bitcoin koers volgens Tone Vays weleens de 69.000 dollar opzoeken. Zodoende komen we dus steeds dichterbij een nieuwe all-time high.

De FOMO gaat uitbreken

Als Bitcoin zichzelf boven de 50.000 dollar weet te nestelen, dan breekt volgens Tone Vays de absolute FOMO uit. “Iedereen gaat de markt inrennen als we die koers aantikken”, aldus Tone Vays.

Volgens de analist kan het zelfs zo bullish worden, dat er geen significante correctie meer komt voordat we bij een nieuwe alll-time high aankomen. Als we richting de 35.000 tot 30.000 dollar wegzakken, dan ziet Tone Vays dat vooral als een kans om bij te kopen.

“Als we de dubbele top breken (rond de 50.000 dollar) dan staat meestal alleen de all-time high nog in de weg”, aldus de analist. Zodoende moeten we ons mogelijk dus al gaan focussen op nieuwe hoogtepunten voor de Bitcoin koers.

Maar eerst hebben we daar de goedkeuring van de Spot Bitcoin ETFs voor nodig.

Aftellen naar de Spot Bitcoin ETFs

Het aftellen naar de Spot Bitcoin ETFs lijkt nu echt begonnen voor de markt. De meeste experts verwachten dat we deze felbegeerde beleggingsproducten ergens begin januari op de markt gaan zien. Dat zou de definitieve doorbraak van Bitcoin op het financiële wereldtoneel betekenen.

Een Spot Bitcoin ETF zal voor veel mensen de bevestiging zijn die ze nodig hebben om Bitcoin een plekje te geven in hun portfolio.

Het exacte effect op de Bitcoin koers moeten we nog zien, maar het is lastig om hier een bearish verhaal van te maken. De Spot Bitcoin ETF zal vooral voor een nieuwe kapitaalinstroom zorgen in de markt.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Dit is de echte reden achter de Bitcoin koersval van vandaag
Peter Brandt waarschuwt: Gigantisch probleem voor de Bitcoin koers bij doorbraak onder dit kritieke niveau
Huidige Bitcoin-cyclus vertoont overeenkomsten met piek van 2019
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?