Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging

Als we de crypto analist Altcoin Sherpa mogen geloven, dan is Aave (AAVE) “nog steeds onmiskenbaar sterk.” Het decentrale op Ethereum gebaseerde leenplatform rust momenteel onder een gigantische weerstand in de weekgrafiek.

Kan Aave binnenkort uitbreken?

Uitbraak aanstaande voor Aave

Als het aan Altcoin Sherpa ligt is het een kwestie van tijd voordat Aave uitbreekt na een consolidatiefase die jaren duurde. “Dit ding ging al ruim twee jaar heen-en-weer en lijkt klaar voor een uitbraak”, aldus Altcoin Sherpa.

Aave handelt op het moment van schrijven op een koers van 147 dollar en is met 54% gestegen over de afgelopen 30 dagen. Daarmee presteert Aave een stuk beter dan een groot deel van de rest van de markt.

De volgende munt die Altcoin Sherpa bespreekt is Solana (SOL). Volgens de analist is SOL bezig om een bodem te vinden op de dagelijkse grafiek.

“Ik denk dat Solana vanaf hier stapjes omhoog gaat maken. Dit is een slechte swingtrade, zolang Bitcoin vriendelijk blijft”, aldus de analist.

Niet alleen bullish over Aave en Solana

Overigens is Altcoin Sherpa niet alleen bullish over Aave en Solana. Hij ziet ook kansen voor het BNB Chain van Binance.

De munt van het grootste beursplatform van de markt ligt momenteel onder de 612 dollar, waar een gigantische weerstand ligt voor BNB.

“BNB is de koning die binnenkort naar huis gaat. Ik verwacht dat deze ook rustig stappen naar boven blijft maken”, zo vertelt Altcoin Sherpa op Twitter.

Als laatste neemt hij Sui (SUI) onder de loep. Volgens Altcoin Sherpa is deze munt met name op de vieruurgrafiek sterk en kan de munt snel boven de weerstand op 1 dollar uitbreken.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Altcoin nieuws

Top 3 cryptomunten van de week: Bitcoin stijgt, maar deze altcoins presteren nog véél beter
Donald Trump lanceert cryptoproject met eigen token: Wat je moet weten
Crypto knaller: Deze 3 munten stijgen tot 500% na Binance-notering
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins