crypto stijgt
Altcoin

Analist voorspelt stijging 200% voor onbekende Cryptomunt

De populaire pseudonieme analist Kaleo voorspelt aan zijn ruim 600.000 volgers op Twitter dat het schaalbaarheidsplatform Celer Network (CELR) uit kan breken uit een lange accumulatie-fase. Volgens Kaleo kan CELR vanaf hier met 200 procent stijgen. “Het DOT (Polkadot) ecosysteem doet het fantastisch. Ik heb een zak met CELR opgepakt om wat blootstelling te krijgen”, aldus Kaleo.

Gigantische stijging voor CELR?

Op basis van de bovenstaande grafiek lijkt Kaleo een CELR koers van 0,0700 dollar te suggereren. Op dit moment handelt de munt op 0,02298 dollar en zijn we dus nog ver verwijderd van de koers waar Kaleo op mikt.

Ook voor de rest van de markt voorspelt Kaleo fantastische resultaten in 2024. De sterke rally van Bitcoin lijkt op dit moment een hoop altcoins te inspireren om ook wat te laten zien.

“Solana boven de 100 dollar. Avalanche richting de 50 dollar. Bitcoin richting de 50.000 dollar. Altcoins beginnen weer te bewegen. Memecoins worden geprint. NFTs worden wakker.

En het is nog vier maanden tot de volgende halving van Bitcoin. Holy moly 2024 gaat gestoord worden”, aldus een zeer optimistische Kaleo.

De halving, het moment waarop de beloning voor Bitcoin miners halveert, staat voor april 2024 op het programma.

Naast CELR is Kaleo op dit moment ook bullish over Chainlink. Na een periode van consolidatie is het volgens Kaleo tijd dat Chainlink ook een sprong maakt. “Chainlink is over datum voor een nieuwe stijging”, aldus Kaleo.

Chainlink handelt momenteel op een koers van 14,94 dollar en staat over de afgelopen 24 uur op een daling van 4,36 procent. Daarmee lijkt het positieve momentum dat Kaleo voorspelt nog even op zich te laten wachten.

Dat neemt niet weg dat Chainlink over de gehele week gemeten op een stijging van 5,66 procent staat en het daarmee zeer behoorlijk doet. Al kan het natuurlijk niet tippen aan Solana (50 procent), Polkadot (29 procent) en Polygon (34 procent).

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Bittensor (TAO) wordt gelist op Bitvavo en de koers ontploft
Onbekende crypto stijgt met 100%, dit moet je weten
Bitget en Foresight Ventures investeren $30 miljoen in TON-blockchain voor groei van Telegram-apps
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins