energie
Blockchain

Betaal Je Energierekening met Crypto: In Texas is het Nu Mogelijk

Hoewel cryptovaluta nog steeds geen algemeen geaccepteerd digitaal betalingsmiddel zijn, begint dit langzaam te veranderen. Zo is het voor inwoners van Texas sinds kort mogelijk om hun rekeningen voor zonnepanelen te voldoen met crypto, waaronder Shiba Inu (SHIB).

https://twitter.com/fcfpay/status/1706349555464216635

Deze betalingsoptie is beschikbaar gesteld door FCF Pay, een blockchain betalingssysteem, dat een samenwerking is aangegaan met Chariot Energy, een in Texas gevestigd bedrijf. Chariot Energy zet zich in voor de toekomst van zonne-energie door 100% hernieuwbare energie tegen concurrerende prijzen aan te bieden.

Volgens FCF Pay worden betalingen binnen 48 uur verwerkt. Deze dienst is momenteel uitsluitend beschikbaar voor inwoners van Texas. Echter, mensen buiten Texas hebben ook de mogelijkheid hun zonne-energierekeningen te voldoen met de virtuele cryptokaart van FCF Pay.

FCF Pay zet in op adoptie van crypto betalingen

FCF Pay biedt klanten de mogelijkheid om aankopen te verrichten met een breed scala aan cryptocurrencies op vrijwel elk blockchainnetwerk. Het bedrijf werkt samen met vooraanstaande betalingsbedrijven wereldwijd om essentiële software en infrastructuur voor blockchainbetalingen te leveren. Opmerkelijk is dat twee derde van alle transacties via FCF Pay in stablecoins wordt uitgevoerd, wat de nadruk op gebruiksvriendelijkheid onderstreept. Dit geldt zowel voor klanten als voor handelaren die crypto-betalingen willen accepteren.

FCF Pay blijft zijn steun voor Shiba Inu vergroten en heeft eerder al ondersteuning toegevoegd voor andere tokens binnen het Shiba Inu-ecosysteem, zoals BONE en LEASH.

Samenwerking met HSBC

FCF Pay kwam gisteren ook in het nieuws vanwege zijn samenwerking met de één van de grootste banken in de wereld, HSBC. De bank onthulde dat Amerikaanse klanten hun hypotheekrekeningen en leningen kunnen afbetalen met diverse cryptocurrencies, dankzij een partnerschap met FCF. Betalingen kunnen onder andere worden gedaan met Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en XRP

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht BTC of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Blockchain nieuws

McKinsey: Tokenisatie van financiële assets kan markt van $2 biljoen bereiken tegen 2030
Team Liquid lanceert toernooiserie met Community Gaming voor Onchain Summer 2024
Storm Partners lanceert nieuwe Web3-innovatie-sandbox “Lightningbox” in Genève
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Bitcoin maakt zich klaar voor ‘bananen-zone’
Crypto analist legt uit: Dit is wanneer de Bitcoin koers weer gaat stijgen