Bitboy
Altcoin

BitBoy: Deze 10 cryptomunten kunnen je rijk maken

In een recente YouTube-video onthulde Armstrong, beter bekend als BitBoy, een lijst van de 10 beste altcoins. Hij legde uit dat deze cryptomunten de potentie hebben om investeerders enorme winsten te bezorgen tijdens de komende bull run.

1. Solana (SOL)

Bovenaan de lijst staat Solana (SOL), de op vier na grootste cryptomunt qua marktkapitalisatie. BitBoy merkte op dat SOL als een ‘god-tier’ cryptomunt moet worden beschouwd en adviseerde investeerders om Solana bij elke koersdaling te kopen.

Op het moment van schrijven wordt SOL verhandeld voor $147, met een marktkapitalisatie van $67,9 miljard.

2. Ripple (XRP)

De tweede cryptomunt op BitBoy’s lijst is XRP. De YouTuber voorspelt dat XRP een gigantische prijsstijging zou kunnen meemaken tijdens de bull run van dit seizoen, vooral als de rechtszaak tegen de SEC eindelijk wordt afgerond.

Met een marktkapitalisatie van $27,2 miljard is XRP de op zes na grootste cryptocurrency. In de uren voorafgaand aan het moment van schrijven wordt de munt verhandeld voor $0,49.

3. Dogecoin (DOGE)

BitBoy heeft Dogecoin (DOGE) aangewezen als de derde cryptomunt in zijn lijst. Hij koos DOGE vanwege de connectie met Tesla-oprichter Elon Musk en de mogelijke integratie als betaalmethode op X.

Dogecoin staat op de achtste plaats van de grootste cryptocurrencies, met een marktkapitalisatie van $19,4 miljard. Op het moment van schrijven wordt de token verhandeld tegen $0,1337.

4. Near Protocol (NEAR)

Near Protocol (NEAR) is de vierde altcoin op de lijst. BitBoy voorspelt dat Near Protocol een grote impact zal hebben in de crypto-wereld tijdens deze bull run.

Op dit moment wordt NEAR verhandeld voor $5,42, met een 24-uurs handelsvolume van $283,3 miljoen. Het staat op de 18e plaats van de grootste cryptocurrencies op CoinMarketCap, met een marktkapitalisatie van $5,9 miljard.

5. Filecoin (FIL)

Filecoin (FIL) is de vijfde cryptomunt op de lijst van BitBoy. De influencer verwacht dat de prijs van Filecoin tijdens deze bull run enorm zal stijgen door de grote investeringen in het project en de dominantie in de opslagsector.

Filecoin staat gerangschikt als het 31e crypto-munt, met een marktkapitalisatie van $2,9 miljard en een prijs van $5,13.

6. Bittensor (TAO)

BitBoy heeft Bittensor (TAO) uitgekozen als de zesde cryptomunt op zijn lijst. Volgens BitBoy maken de kunstmatige intelligentiefuncties van TAO het geschikt voor een aanzienlijke prijsstijging.

Bittensor staat gerangschikt als de 47e grootste cryptocurrency, met een marktkapitalisatie van $2 miljard. Op het moment van schrijven wordt TAO verhandeld tegen $291.

7. Dogwifhat (WIF)

De populaire memecoin Dogwifhat (WIF) staat 7e op BitBoy’s lijstje. De influencer verwacht dat WIF een parabolische stijging zal doormaken die het in de top 10 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie kan brengen.

Op het moment van schrijven staat WIF op de 40e plaats in de wereldwijde crypto-ranglijst met een marktkapitalisatie van $2,43 miljard.

8. Sui (SUI)

Sui (SUI) is de achtste cryptomunt op het lijstje van BitBoy. Hij omschrijft Sui als de ‘Apple van blockchains’ en speculeert dat de munt het uitzonderlijk goed zou kunnen doen tijdens de bull run.

Sui staat op de 43e plaats van de grootste cryptocurrencies op CoinMarketCap, met een prijs van $0,91 en een waardering van $2,28 miljard.

9. Sei (SEI)

Sei (SEI) staat op de lijst als het negende cryptomunt. Net als bij de eerder genoemde cryptomunten heeft BitBoy hoge verwachtingen van Sei.

Op het moment van schrijven werd SEI verhandeld tegen $0,39 SEI is de 64e grootste crypto met een marktkapitalisatie van $1,2 miljard.

10. Ondo (ONDO)

BitBoy’s tiende en laatste aanbeveling is Ondo (ONDO). De influencer gelooft dat ONDO een enorme potentie heeft en dat het deze bull run flink kan gaan stijgen.

Momenteel wordt ONDO verhandeld tegen $1,12 per munt. Als de 58e grootste crypto heeft ONDO een marktkapitalisatie van $1,6 miljard.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Filecoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Worldcoin beschuldigd van prijsmanipulatie en oplichting
Glassnode oprichters verwachten spoedig begin nieuw altcoin seizoen
Dit zijn de best presterende crypto’s van het moment
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
Cruciale technische indicator voorspelt enorme stijging van XRP koers