Bitboy
Altcoin, Ripple

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten

De invloedrijke crypto-analist Ben Armstrong, beter bekend als BitBoy, voorspelt dat verschillende altcoins binnenkort forse waardestijgingen zullen doormaken. In een recente post op X (voorheen Twitter) zette hij vijf veelbelovende projecten in de spotlight.

De altcoins waarvan Armstrong een sterke toekomst verwacht, zijn Ondo Finance (ONDO), The Graph (GRT), Floki (FLOKI), Pyth Network (PYTH) en XRP. Elk van deze projecten vervult een unieke rol binnen de cryptomarkt.

In dit artikel nemen we deze vijf tokens onder de loep en onderzoeken we waarom zij volgens Armstrong het potentieel hebben om aanzienlijk in waarde te stijgen.

Ripple (XRP)

XRP is de native cryptocurrency van het XRP Ledger, een gedecentraliseerd blockchain-netwerk dat snelle en goedkope internationale transacties mogelijk maakt. Ontwikkeld door Ripple Labs, richt XRP zich voornamelijk op het verbeteren van grensoverschrijdende betalingen, waardoor banken en financiële instellingen sneller en efficiënter transacties kunnen verwerken.

Door zijn sterke samenwerkingen met grote spelers in de financiële sector heeft XRP een grote potentie om wereldwijd geaccepteerd te worden als betaalmiddel. Momenteel staat XRP op de 5e plaats qua marktkapitalisatie.

Ondo Finance (ONDO)

Ondo Finance richt zich op de tokenisering van echte activa, zoals vastgoed, grondstoffen en kunst. Hierdoor worden traditionele financiële activa omgezet in digitale tokens op de blockchain. Het project, dat dit jaar van start ging, heeft een snelle groei doorgemaakt en staat op het moment van schrijven op de 84ste plaats qua marktkapitalisatie.

The Graph (GRT)

The Graph biedt een totaal andere dienst. Het is een gedecentraliseerd protocol dat data van blockchains indexeert en opvraagt, vergelijkbaar met hoe zoekmachines het internet indexeren. In 2021 beleefde het project een hoogtepunt met een prijs van $2,84, hoewel de munt nu 95,1% onder die piek handelt. Toch staat The Graph nog altijd op de 60ste plek qua marktkapitalisatie.

Floki (FLOKI)

Floki is een memecoin die net als Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB) een hondenras als mascotte heeft. Opvallend genoeg bereikte het project in juni een nieuwe all-time high (ATH) van $0,00035, na een indrukwekkende stijging van meer dan 1.000% sinds februari.

Pyth Network (PYTH)

Pyth Network levert betrouwbare financiële marktdatasets, zoals prijsinformatie van activa, rechtstreeks van professionele handelaren en markten naar de blockchain. Hiermee zorgt het voor nauwkeurigere en transparantere prijsinformatie voor gedecentraliseerde toepassingen, zonder tussenkomst van traditionele dataproviders. Het project, dat eind 2023 werd gelanceerd, staat inmiddels op de 75ste plaats qua marktkapitalisatie.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Altcoin nieuws

Top 3 cryptomunten van de week: Bitcoin stijgt, maar deze altcoins presteren nog véél beter
Donald Trump lanceert cryptoproject met eigen token: Wat je moet weten
Crypto knaller: Deze 3 munten stijgen tot 500% na Binance-notering
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins