Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin bereikt $13,6k – Gaat BTC een nieuwe ATH bereiken?

De Bitcoin prijs is vandaag opnieuw aan het stijgen en bereikt zelfs ene hoogtepunt van $13.600. Dit komt mede doordat een grote bank de crypto-wereld binnen treedt.


De DBS bank

Gegevens van Tradingview laten zien dat de Bitcoin koers opnieuw aan een stijging is begonnen vandaag. De prijs van 1 BTC ligt op het moment van schrijven namelijk rond de $13.600. Dat is ongeveer 3,3% hoger dan gisteren.

De prijsstijging volgde op het nieuws dat de DBS bank uit Singapore had besloten een crypto exchange op te zetten en bewaar diensten aan te bieden aan zijn klanten. Deze exchange zal volledig gereguleerd zijn door de centrale bank en de Monetary Authority of Singapore.

De aankondiging van de DBS kwam per ongeluk te vroeg aan het licht waardoor het snel weer verwijderd werd. Desondanks reageerde Bitcoin onmiddellijk, klom uit zijn bereik en steeg tot boven de $13.500 en $13.600.


Bitcoin zal binnen 2 maanden nieuw hoogtepunt bereiken

Raoul Pal, de CEO van het berijd Real Vision, is zeer optimistisch gestemd. Hij vertelt dat er nog maar heel weinig weerstand is voordat de Bitcoin koers tot nieuwe hoogtes zal stijgen. Een all time high is dichter bij dan ooit:

“Er zijn letterlijk nog maar twee weerstanden over op de # bitcoin chart – 14.000 en dan het oude hoogste punt ooit op 20.000,” tweette hij.

“Ik verwacht uiterlijk begin volgend jaar nieuwe recordhoogtes aller tijden.”

Dat zou Bitcoin in ongeveer drie maanden met nog eens 50% doen stijgen – de grootste cryptocurrency heeft dit jaar al een winst van meer dan 85% opgeleverd.

 

Bitcoin nieuws

Er zijn 80 duizend Bitcoin-miljonairs minder door de crypto-crash van 2022 Er zijn 80 duizend Bitcoin-miljonairs minder door de crypto-crash van 2022
Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000 Bitcoin koers zakt opnieuw onder de $19.000
Grayscale start rechtszaak tegen SEC na afwijzing spot Bitcoin ETF Grayscale start rechtszaak tegen SEC na afwijzing spot Bitcoin ETF
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten