Newsbit

Bitcoin Coin Isolated

Bitcoin bereikt $13,6k – Gaat BTC een nieuwe ATH bereiken?

Bitcoin Coin Isolated

De Bitcoin prijs is vandaag opnieuw aan het stijgen en bereikt zelfs ene hoogtepunt van $13.600. Dit komt mede doordat een grote bank de crypto-wereld binnen treedt.


De DBS bank

Gegevens van Tradingview laten zien dat de Bitcoin koers opnieuw aan een stijging is begonnen vandaag. De prijs van 1 BTC ligt op het moment van schrijven namelijk rond de $13.600. Dat is ongeveer 3,3% hoger dan gisteren.

De prijsstijging volgde op het nieuws dat de DBS bank uit Singapore had besloten een crypto exchange op te zetten en bewaar diensten aan te bieden aan zijn klanten. Deze exchange zal volledig gereguleerd zijn door de centrale bank en de Monetary Authority of Singapore.

De aankondiging van de DBS kwam per ongeluk te vroeg aan het licht waardoor het snel weer verwijderd werd. Desondanks reageerde Bitcoin onmiddellijk, klom uit zijn bereik en steeg tot boven de $13.500 en $13.600.


Bitcoin zal binnen 2 maanden nieuw hoogtepunt bereiken

Raoul Pal, de CEO van het berijd Real Vision, is zeer optimistisch gestemd. Hij vertelt dat er nog maar heel weinig weerstand is voordat de Bitcoin koers tot nieuwe hoogtes zal stijgen. Een all time high is dichter bij dan ooit:

“Er zijn letterlijk nog maar twee weerstanden over op de # bitcoin chart – 14.000 en dan het oude hoogste punt ooit op 20.000,” tweette hij.

“Ik verwacht uiterlijk begin volgend jaar nieuwe recordhoogtes aller tijden.”

Dat zou Bitcoin in ongeveer drie maanden met nog eens 50% doen stijgen – de grootste cryptocurrency heeft dit jaar al een winst van meer dan 85% opgeleverd.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top