Bitcoin

Bitcoin is klaar om naar $14000 te stijgen

Voor alweer de derde keer in het afgelopen jaar zag Bitcoin op 2 juni een sterke daling toen de koers de $10.500 weerstand bereikte.


Bitcoin staat nog steeds op het punt om naar $14.000 te stijgen

Zoals beschreven in een eerder bericht verloor Bitcoin in drie minuten tijd meer dan $1.500 op de crypto exchange BitMEX. Dit zorgde ervoor dat de prijs daalde van $10.450 tot $8.600. Dit resulteerde in meer dan $100 miljoen aan longposities die alleen op BitMEX werden geliquideerd.

Velen zagen dit als een teken voor wat er komen gaat voor de crypto markt. De prijs van $10.500 markeerde de hoogtepunten van de rally in oktober en de rally die in februari eindigde. Echter wisten BTC er elke keer niet in te slagen om deze grens te passeren, waarna crashes volgden.

Maar zelfs ondanks deze daling zijn analisten nog steeds optimistisch over wat er gaat komen voor de Bitcoin.

Sinds de daling van naar $8.600 is de Bitcoin prijs alweer gestegen met zo’n $1.000. De munt wordt nu verhandeld tegen een prijs van $9.600. Bitcoin consolideert momenteel in een prijsrange rond de $9.500 – $9.900. Pas als de koers hier uit breekt kunnen we zien of BTC dit keer wel de $10.500 weerstand kan doorbreken. Verschillende analisten geven aan dat als dit gebeurd de Bitcoin koers zomaar kan stijgen naar $14.000.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Technische trends wijzen op stijging

Bovendien zijn er ook andere trends die een stijgende lijn suggereren. Een analist ontdekte laatst dat de recente prijsactie van Bitcoin zeer veel lijkt op die van het midden van de bull-trend van 2019. Het midden van die bull-trend noteerde een winst van ongeveer 80%. De analist merkte op:

“Bitcoin toont overeenkomsten. De correctie begon een nieuwe run voor, 80% winst. De huidige PA lijkt qua structuur sterk op de laatste significante Bitcoin-run, ”

Analist Mike McGlone van Bloomberg verwacht eveneens een positieve ontwikkeling. Daarnaast schreef hij in een recent rapport dat een technische samenvloeiing, in combinatie met positieve fundamentele factoren zoals de halvering en het kopen van Bitcoin in grijswaarden, aantoont dat de Bitcoin dit jaar een prijs van $20.000 kan halen.

 

Bitcoin nieuws

VanEck: Bitcoin heeft afgelopen jaar bijna iedere activaklasse verslagen
Langverwachte goedkeuring: BlackRock’s Bitcoin ETF krijgt groen licht voor handel in opties
Bitcoin stijgt: maar dit is nodig voor een nieuwe all-time high
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom