Bitcoin, BTC
Bitcoin

Crypto analist: Bitcoin is klaar voor bizarre prijsstijging

De populaire YouTube-analist Kevin Svenson geeft aan dat Bitcoin volgens hem klaar is voor een nieuwe lancering naar hogere koersen. Eerder deze week zakte de koers naar bijna 40.000 dollar, maar inmiddels is Bitcoin alweer aardig hersteld. Volgens de analist is het een kwestie van tijd voordat Bitcoin weer hogere koersen gaat opzoeken.

Opleving is de bevestiging voor Bitcoin

De opleving die Bitcoin doormaakte vanaf de koers van 40.300 dollar is volgens Svenson de bevestiging die we nodig hebben.

“We zitten waarschijnlijk aan het einde van een stijgende driehoek (zie onderstaande grafiek). We hebben nu de opleving, veel positief nieuws en ook de aandelenmarkten doen het goed. Mensen worden weer optimistisch en het bearish-sentiment is vrijwel helemaal vernietigd”, aldus Svenson.

“Een deel van de markt bleef vasthouden aan hun bearish gevoelens, maar die zullen nu omslaan; wat betekent dat zij op hogere niveaus moeten inkopen. Dat gaat de extra steun en het extra momentum opleveren, omdat je het narratief niet langer kunt ontkennen. Alle stille mensen beginnen waarschijnlijk in te kopen en dat gaat ons omhoog sturen”, aldus Svenson.

Wanneer komt de rally van Bitcoin?

Wanneer we de stijgingen voor Bitcoin precies kunnen verwachten is volgens Svenson lastig om te bepalen. “Het meest waarschijnlijke scenario is dat we richting kerst of nieuwjaar stijgingen gaan zien voor Bitcoin. Vanuit het bullish perspectief ziet alles er momenteel goed uit voor de digitale munt”, zo eindigt hij zijn verhaal.

We moeten het uiteindelijk allemaal nog maar zien natuurlijk. Iedereen is nu bullish over Bitcoin, maar dat zijn vaak ook de momenten waarop de meeste mensen al zijn ingestapt… en het mogelijk gevaarlijk is om dat ook te doen.

Zodra al het geld dat bullish is al in de markt zit, blijft er immers weinig nieuwe koopkracht over. Zit jij al volledig in de markt?

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Waarom het $65.000-niveau cruciaal is voor de Bitcoin koers
Bitcoin wallet komt na 15 jaar tot leven: hallo Satoshi?
Cryptomarkt bloeit op: Bitcoin en Ethereum ETF’s zien grote instromen
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13