Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin kan een nieuwe consolidatietrend starten na afwijzing van $12k

Bitcoin consolideert momenteel onder de $12.000 na een kleine correctie. Pas wanneer dit niveau voor een lange tijd gebroken wordt, kan BTC naar de $13.000 stijgen.


Verlenging van de consolidatiefase

De Bitcoin prijs ligt momenteel rond de $11.580. Na een kleine correctie, die de koers liet dalen van $12.000 tot $11.300, is de cryptomunt terug waar het al een tijdje vastzit.

Bulls proberen Bitcoin boven $12.000 te houden voordat de dagelijkse sluiting plaatsvindt. De cryptocurrency is er ondanks echter nog niet in geslaagd om te sluiten boven dit niveau.

Verschillende analisten verwachten dat de Bitcoin op korte termijn zal consolideren. Vanuit hier zou de Bitcoin koers kracht op kunnen doen om een prijsstijging richting de $13.000 te bereiken.


Analisten kijken naar een belangrijke weerstand

Op dit moment ligt de Bitcoin koers rond de $11.580. Dat betekent de koers licht gedaald is ten opzichte van de het hoogtepunt van $12.050 die eergisteren werd behaald.

Kopers probeerden toen voor de tweede keer de weerstand van $12.000 definitief te doorbreken. Ze waren echter niet succesvol. Een cruciale gebeurtenis die BTC zou helpen de $12.000 voorbij te gaan, is een daily candle close boven de $11.800.

Dit niveau is van groot belang. Bitcoin heeft de afgelopen weken namelijk veel moeite gehad om boven dit niveau te sluiten.

Een belangrijk niveau – Bron: TradingView

Bitcoin gaat eerst verder consolideren voordat het uitbreekt

Een andere analist vertelt dat het best een tijdje kan duren voordat Bitcoin definitief voorbij de $12k weerstand kan komen. Hij gelooft dat het eerst zal consolideren en dan een breakout-rally zal meemaken die het naar $13.000 zal leiden.

BTC consolideert – Bron: TradingView

“Als we echter de $12.000 breken, neem ik aan dat we de $13.000 zullen bereiken,” zei hij.

 

Bitcoin nieuws

MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt
Breaking: Crypto fonds Three Arrow Capital is failliet Breaking: Crypto fonds Three Arrow Capital is failliet
Bitcoin koers zakt tot $20K nu druk op cryptomarkt toeneemt Bitcoin koers zakt tot $20K nu druk op cryptomarkt toeneemt
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten