Bitcoin crash, Bitcoin daalt
Bitcoin

‘Bitcoin koers gaat onder de 40.000 dollar zakken’

Chris Burniske, een jonge succesvolle investeerder en de oprichter van Placeholder Capital, zegt dat Bitcoin waarschijnlijk onder de koers van 40.000 dollar gaat vallen. Ondanks zijn negatieve verwachtingen geeft Burniske aan dat hij hier niet op “handelt” en rustig op zijn Bitcoin blijft zitten.

Zakt Bitcoin onder de 40.000 dollar?

Overigens is Burniske niet de enige die op dit moment een beetje bearish is over de Bitcoin koers. Zijn collega Inmortal suggereert namelijk ook dat Bitcoin onder het niveau van 40.000 dollar terecht kan komen.

Hij gelooft dat Bitcoin bij die eventuele correctie steun zal vinden op het niveau van 37.700 dollar, voordat we aan een nieuwe opleving beginnen.

Op het niveau van 37.700 dollar vinden we een belangrijke trendlijn, zo is de redenatie voor dat niveau als steunpunt voor Inmortal.

Vooralsnog lijkt er geen sprake van een zware correctie, want Bitcoin handelt met de huidige 42.400 dollar nog altijd redelijk ver boven de 40.000 dollar.

Heel bullish over Solana

Naast Bitcoin laat Chris Burniske zich ook horen over Solana. Volgens de analist is het een kwestie van tijd voordat we hogere koersen gaan zien voor de munt.

Op het moment van schrijven tikt Solana binnen op een koers van ongeveer 75 dollar. De reden waarom hij zo bullish is over de concurrent van Ethereum is het actieve ecosysteem dat achter de munt zit en de vele token airdrops die momenteel bij Solana-holders terechtkomen.

“De trend van Solana is nog maar net begonnen”, aldus Burniske.

Veel zal daarbij echter ook afhangen van de prestaties van Bitcoin. Als de grootste munt van de markt zijn stijgingen kan doorzetten, dan zullen we voor Solana hetzelfde zien. Als Bitcoin zijn momentum compleet verliest, dan gaat ook Solana niet verder stijgen.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Dit is de echte reden achter de Bitcoin koersval van vandaag
Peter Brandt waarschuwt: Gigantisch probleem voor de Bitcoin koers bij doorbraak onder dit kritieke niveau
Huidige Bitcoin-cyclus vertoont overeenkomsten met piek van 2019
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?