Bitcoin
Bitcoin

Bitcoin koers MOET boven de 40.000 dollar blijven

De populaire pseudonieme analist Credible Crypto zegt op Twitter dat Bitcoin zich opmaakt voor een gigantische koersexplosie, zolang de koers boven de steun van 40.000 dollar kan blijven. Als dat lukt, dan zal Bitcoin volgens Credible Crypto de schijnwerpers weer op zich gericht krijgen. “Bitcoin staat op het punt om de aandacht weer op zich te vestigen”, aldus de analist.

Markt focust op altcoins, rijke beleggers op Bitcoin

Waar de markt zich momenteel focust op de handel in altcoins, zijn het volgens Credible Crypto de rijkste investeerders die momenteel Bitcoin kopen tijdens de dip. “We hebben een paar rustige dagen achter de rug in de crypto-wereld, terwijl de serieuze spelers Bitcoin inkopen voor de volgende stijging naar 60.000 dollar of meer, terwijl de gemiddelde crypto-gebruiker bezig is met de volgende BONK”, aldus Credible Crypto.

Als we kijken naar de koersactie van Bitcoin op de korte termijn, dan voorspelt Credible Crypto dat Bitcoin richting de 40.000 dollar of meer gaat, voordat er een nieuwe rally richting een nieuw hoogtepunt voor 2023 begint de komende dagen.

Op het moment van schrijven lijkt het alsof die voorspelling uitkomt, want de Bitcoin koers hangt net boven de 41.000 dollar. Wat dat betreft lukt het de bulls nog niet helemaal om het positieve momentum te herpakken, maar daar moet volgens Credible Crypto snel verandering in komen.

Wat gaat Bitcoin in 2023 doen?

Het is nog maar de vraag waar Bitcoin in 2023 gaat eindigen. Op het moment van schrijven is het positieve momentum even verdwenen en op zich is dat ook helemaal niet vreemd.

De stijgingen van de afgelopen weken leken volledige gedreven door de hype rondom de eventuele lancering van de Spot Bitcoin ETFs in de Verenigde Staten, die er momenteel nog niet zijn…

Wat dat betreft moeten we nog maar afwachten in hoeverre er genoeg positief sentiment is nadat de echte hype rondom deze lanceringen is gaan liggen. Kunnen de bulls straks weer nieuwe stijgingen inzetten? Dat gaan we de laatste (minder dan) twee weken van 2023 zien.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Dit is de echte reden achter de Bitcoin koersval van vandaag
Peter Brandt waarschuwt: Gigantisch probleem voor de Bitcoin koers bij doorbraak onder dit kritieke niveau
Huidige Bitcoin-cyclus vertoont overeenkomsten met piek van 2019
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?