Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin prijs daalt tot $9.8k richting futures gap

De Amerikaanse dollar wordt steeds krachtiger terwijl Bitcoin vandaag een dieptepunt bereikt. De hernieuwde verkoopdruk heeft ervoor gezorgd dat de Bitcoin koers is gedaald naar $9.800.


Op naar de futures gap

Bitcoin zit opnieuw in de problemen nu de Bitcoin koers is gedaald tot een dieptepunt van $9.880. Dat is het laagste punt sinds 26 juli.

Bitcoin koers daalt – Bron: Tradingview

Na een klein herstel in het weekend zag de $10.000 ondersteuning er nog steeds wankel uit. Dat is belangrijk want analisten waarschuwen dat deze grens op korte termijn cruciaal is.

Nu BTC opnieuw tot onder de $10.000 grens is gezakt is de kans groot dat het op weg is naar de future gap van $9.700. “Bitcoin kan vandaag het niveau van $10k opnieuw niet vasthouden waardoor de kans groot is dat de CME gap gedicht zal worden, vertellen analisten. Wanneer deze gap gedicht


De opkomende dollar

De bears begonnen vorige week de overhand te krijgen toen de $12.000 snel plaats maakte voor een crash van 15%. Een factor die daarbij meespeelde was de stijging van de Amerikaanse dollar.

De stijging van de Amerikaanse dollar-valuta-index (DXY), zette zich maandag voort en bereikte 93,1.

dollar index
Dollar index – Bron: Tradingview

De invloed van de aandelenmarkten van Wall Street zal pas dinsdag worden gevoeld, aangezien Labor Day een onderbreking in de handel ziet.

 

Bitcoin nieuws

Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk El Salvador koopt 80 extra Bitcoin voor $19K per stuk
Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd Bitcoin-handelsvolume zakt met bijna 60% in 9 dagen tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins Crypto Whales kopen grote aantallen Shiba Inu Coins
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten