Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Bitcoin sterk, maar deze altcoin steelt de show

Bitcoin is de nieuwe week sterk begonnen, maar ook Kaspa (KAS) doet het op dit moment fantastisch. Op 30 juni bereikte de munt met een koers van 0,19 dollar zelfs een nieuwe all-time high. Op het moment van schrijven is KAS gedaald naar 0,1827 dollar, maar voor de afgelopen week staat er een stijging van 24,30% in de boeken.

Kaspa doet het goed

Het seizoen voor de altcoins is er nog niet gekomen dit jaar. De meeste altcoins doen het een stuk minder dan Bitcoin, wat veel investerders op het verkeerde been heeft gezet.

Vaak zie je dat altcoins aan sterke periodes beginnen nadat de Bitcoin koers een flinke explosie zag. Vooralsnog blijft die sterke koersperiode voor altcoins echter uit. De meesten staan op gigantische verliezen ten opzichte van Bitcoin.

Kaspa is een uitzondering. Op 30 juni bereikte de Proof-of-Work blockchain dus een nieuwe all-time high. Ook de Relative Strength Index (RSI) van de munt komt binnen op 68,52 punten en lijkt in een opwaartse trend te zitten.

Die score van 68,52 voor de RSI van Kaspa geeft aan dat er op dit moment behoorlijk veel koop-momentum is voor de altcoin. Op basis daarvan lijkt het alsof Kaspa de rally van de afgelopen dagen een vervolg kan geven.

Veel hangt echter af van Bitcoin. Als Bitcoin straks plotseling weer aan een stevige correctie begint, dan zal ook Kaspa niet overeind blijven.

Ruimte voor meer stijgingen?

Als je het aan de analisten van BeInCrypto vraagt, dan kan Kaspa vanaf hier nog meer stijgen.

Zij constateren dat de zogenoemde Awesome Oscillator sinds juni alleen maar groene kaarsen in de grafiek print. Dat kan weleens het signaal zijn voor een stevige opwaartse trend.

Deze indicator meet de koerstrend van financiële assets en identificeert mogelijke omkeerpunten. Voor nu blijft de indicator groene kaarsen printen, wat aangeeft dat er nog altijd sprake is van een opwaartse trend.

“Als de huidige trend doorzet, dan herclaimt de Kaspa koers zijn all-time high en kan deze stijging boven de 0,20 dollar eindigen”, aldus de analisten van BeInCrypto.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Kaspa of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Worldcoin beschuldigd van prijsmanipulatie en oplichting
Glassnode oprichters verwachten spoedig begin nieuw altcoin seizoen
Dit zijn de best presterende crypto’s van het moment
Meer nieuws

Meest gelezen

Is dit waarom de Ripple (XRP) koers gigantisch hard stijgt?
Einde van Ripple (XRP) rechtszaak met de SEC mogelijk deze week
XRP koers valt plotseling omlaag terwijl Bitcoin en Ethereum koersen stabiliseren