Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

Bitcoin stijgt ten opzichte van Dollar nu Mnuchin 2e stimuluscheck belooft

Er zullen opnieuw stimulus cheques van $1.200 komen voor Amerikaanse inwoners, zegt Steven Mnuchin. Dit zorgt voor een dalende dollar koers en een stijgende Bitcoin prijs.


“Koop Bitcoin ongeacht wie de Amerikaanse verkiezingen wint”

Bitcoin kan deze week een prijsstijging meemaken doordat de Amerikaanse dollar-valuta-index zerzwakt. Ook adviseren analisten de Amerikaanse kiezers om BTC te kopen.

Uit gegevens bleek dat de dollar index voor een vierde dag op rij daalde. Dit gebeurde terwijl onderhandelingen over een nieuwe coronavirus stimuleringsovereenkomst in Washington werden voortgezet.

De dollar index en BTC hebben de afgelopen maanden een sterke omgekeerde correlatie laten zien. Een dalende Dollar koers zou er dus voor kunnen zorgend at de Bitcoin prijs gaat stijgen.


Een nieuw hulppakket

De daling van de Dollar index gebeurt op het moment dat de Senaat van de Verenigde Staten een nieuwe deal probeert te sluiten over een nieuw hulppakket. Dit nieuwe pakket zou een prijskaartje van maar liefst $2,5 biljoen kunnen hebben.

In een gesprek met FOX Business bevestigde de minister van Financiën, genaamd Steven Mnuchin, dat de besprekingen nog steeds aan de gang waren. Wel vertelde hij dat elke mogelijke deal een nieuwe ronde van $1.200 stimulans cheques omvatten. Hij zei het volgende:

“Het goede nieuws is dat we een overeenkomst hebben bereikt waarbij er directe betalingen zijn die vergelijkbaar zijn met die in het vorige pakket”.

Mnuchin vertelde dit een dag na het verhitte debat tussen president Donald Trump en kandidaat Joe Biden.

Amerikaanse dollar valuta index 3-maandsgrafiek – Bron: TradingView

Terwijl de spanningen opliepen, probeerde de populaire handelaar Tone Vays de aandacht van kijkers online te trekken. Hij stelde dat het drukken van geld, zoals dat waarmee stimuleringspakketten worden gefinancierd, de dollar zou blijven schaden. Ongeacht wie de controle over het Witte Huis overneemt.

“Het maakt niet uit wie er wint, ze blijven drukken, dus KOOP BITCOIN,” schreef Vays in een livechat terwijl het debat werd uitgezonden.

Bitcoin nieuws

MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt MicroStrategy koopt 480 Bitcoin nu de koers weer daalt
Breaking: Crypto fonds Three Arrow Capital is failliet Breaking: Crypto fonds Three Arrow Capital is failliet
Bitcoin koers zakt tot $20K nu druk op cryptomarkt toeneemt Bitcoin koers zakt tot $20K nu druk op cryptomarkt toeneemt
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash Bitcoin, Ethereum en Dogecoin koers stijgen, maar analisten verwachten nieuwe crash
Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging? Kan de Merge gaan zorgen voor een enorme Ethereum prijsstijging?
Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP Ripple’s ex-CTO dumpt 40 miljoen XRP
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten