Newsbit

Internet Browser Cartoony

Browser van Opera met ingebouwde crypto wallet lanceert voor iPhones

Internet Browser Cartoony

Android- en computergebruikers hebben al geruime tijd de mogelijkheid om de blockchain-vriendelijke browser van Opera te gebruiken. In deze browser zit namelijk een ingebouwde cryptocurrency wallet. Vanaf nu kunnen gebruikers van iPhones dit ook.


Opera Touch iOS

Door een update van de Opera Touch voor iOS kunnen iPhone gebruikers vanaf nu gebruik maken van een identieke webbrowser met een ingebouwde cryptocurrency wallet. Deze browser is identiek op zowel Android als iOS.


Potentieel belangrijke rol

Opera is van mening dat de ingebouwde cryptocurrency wallet potentieel biedt om een belangrijke rol in te gaan nemen. Opera beschrijft deze functie als tool om de toegang tot informatie te vernieuwen en uit te breiden, transacties online te maken en de online identiteiten van gebruikers te beheren op een manier die hen de volledige controle over hun gegevens geeft. Of deze functie deze tol ook gaat innemen is nog onduidelijk.


Ethereum en ERC20-tokens

De crypto wallet maakt het voor gebruikers mogelijk om betalingen uit te voeren in Ethereum en alle ERC20-tokens. De wallet herkend naar verluidt automatisch ERC-20-tokens die worden gebruikt in dApps van Ethereum, zoals in-game geld.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top