Bybit
Exchange

Bybit Lanceert AI-Gebaseerde TradeGPT Tool voor Advies aan Traders

Bybit introduceert TradeGPT, een geavanceerde tool aangedreven door kunstmatige intelligentie, ontworpen om traders te ondersteunen. Met zijn capaciteit voor real-time marktanalyse en responsieve vraagbeantwoording, heeft TradeGPT het potentieel om een nieuwe standaard te zetten in de handelsindustrie. Hier is wat je moet weten over deze baanbrekende tool.

Innovatieve cryptocurrency-ondersteuning

Bybit heeft TradeGPT gelanceerd, een meertalige, AI-gestuurde service die geregistreerde gebruikers voorziet van real-time marktanalyses en directe antwoorden op hun handelsgerelateerde vragen. Deze gratis service kent een dagelijkse limiet van twintig vragen per gebruiker en nodigt hen uit om bij binnenkomst op het platform vragen te stellen over uiteenlopende onderwerpen binnen de cryptomarkt.

Bijvoorbeeld, een typische vraag die je aan TradeGPT zou kunnen stellen is: “Kun je in drie heldere zinnen je visie geven op de BTC-prijs voor vandaag? Is een long- of shortpositie aan te raden en op welk prijspunt zou ik moeten instappen?”

Vivien Fang, Hoofd Financiële Producten bij Bybit, benadrukt de onmisbare rol die TradeGPT en ToolsGPT spelen in de snel evoluerende financiële landschap. Volgens haar zijn deze innovatieve tools cruciaal voor zowel financiële educatie als praktische ondersteuning in de hedendaagse, sterk gefinancialiseerde wereld.

AI-revolutie in de cryptowereld: Meer dan Bybit alleen

Het is interessant om op te merken dat Bybit niet de enige speler is die AI-oplossingen in de wereld van cryptocurrency omarmt.

Neem bijvoorbeeld Binance, de grootste cryptocurrency-beurs ter wereld op basis van handelsvolume. Zij hebben kunstmatige intelligentie geïntegreerd in hun Binance Academy suite, die ze “Binance Sensei” noemen.

Crypto.com heeft daarentegen Amy gelanceerd, een generatieve chatbot gericht op cryptocurrency’s en blockchain.

Dan hebben we Chatbtc, een platform dat uitgebreide kennis over Bitcoin (BTC) biedt, waarbij gebruikers kunnen communiceren met prominente figuren zoals Matt Corallo en Greg Maxwell. Het legt de nadruk op informatie die is gebaseerd op eerdere publicaties en geschriften.

OKX is een andere beurs die de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie verkent. Ze hebben onlangs AI-tools van EndoTech geïntegreerd om marktvolatiliteit te analyseren en handelskansen te identificeren.

Solana Labs heeft ook de AI-trend gevolgd door een ChatGPT-gebaseerde plugin te lanceren. Deze plugin stelt gebruikers in staat om saldo’s van wallets te beheren, native Solana-tokentransacties uit te voeren en niet-fungibele tokens (NFT’s) uit te wisselen.

Een ander opmerkelijk voorbeeld is TinyTap, een dochteronderneming van Animoca Brands, die kunstmatige intelligentie inzet om educatieve games en op maat gemaakte NFT’s te maken op basis van de instructies van gebruikers.

Bovendien heeft het op Nasdaq genoteerde Iris Energy aangekondigd dat ze $10 miljoen investeren in de aankoop van 248 H100 Tensor Core GPU’s van Nvidia. Deze investering is bedoeld om de mogelijkheden van generatieve kunstmatige intelligentie in hun datacenters te verkennen.

Tot slot valt op te merken dat de chip- en hardware-industrie buitengewone resultaten heeft geboekt in het tweede kwartaal van 2023, deels vanwege de groeiende belangstelling voor AI-gedreven tools zoals ChatGPT.

ToolsGPT: De revolutionaire samensmelting van ChatGPT en beursdata

Bybit lanceerde ToolsGPT in juni 2023, een vernuftige oplossing die de kracht van ChatGPT’s machine learning-technologie combineert met gegevens uit de beurswereld.

Dankzij deze naadloze integratie kan ToolsGPT handelaren voorzien van grondige technische analyses, prijsgegevens en relevante statistieken, terwijl het ook op maat gemaakte antwoorden kan genereren op allerlei vragen.

Wat ToolsGPT echt onderscheidt, is zijn vermogen om de prijstrends van verschillende cryptocurrency’s te onderzoeken, prijsvoorspellingen te doen en technische indicatoren te raadplegen om toekomstige markttrends te voorspellen.

Het mooie is dat deze dienst toegankelijk is voor alle gebruikers van de beurs, ongeacht hun ervaringsniveau.

Ben Zhou, CEO van Bybit, benadrukt de innovatieve aard van de ChatGPT-integratie in ToolsGPT als een gedurfde zet om handelaren te voorzien van een uitgebreide informatiebron voor real-time en historische gegevens, evenals AI-gedreven suggesties. Hij drukte het als volgt uit:

“De integratie van ChatGPT in Bybit Tools getuigt van onze toewijding om handelaren geavanceerde hulpmiddelen en waardevolle inzichten te bieden.”

Exchange nieuws

Binance Baas Changpeng Zhao Vraagt Rechtbank om SEC-rechtszaak te Verwerpen
Binance-wallet geeft op één dag bijna $1 miljoen uit aan ETH-gaskosten
Binance CEO weerlegt rapport over $250 miljoen lening aan BAM Management
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Zoveel geld zou je nu hebben als je in januari 2018 voor 1000 euro aan Ripple (XRP) had gekocht
Kan je nog miljonair worden van Shiba Inu?