Bitcoin

CEO van Abra is Zeer Bullish over de Bitcoin prijs

Een lange lijst van factoren zorgt ervoor dat de CEO van Abra nu meer bullish is over de Bitcoin dan hij in de afgelopen vijf jaar is geweest.


Barhydt is bullish over de Bitcoin

De mede oprichter en CEO van één van de bekendste Bitcoin bedrijven ter wereld heeft onthuld dat hij meer bullish is dan ooit te voren over de Bitcoin.

In een reeks tweets op 6 oktober belichtte Bill Barhydt, de CEO van Abra, een groot aantal indicatoren die duiden op inkomende BTC prijsstijgingen.

“Ik ben nog nooit zo bullish geweest over het potentieel van de Bitcoin voor aanzienlijke prijsstijging op de korte termijn.”

De Bitcoin heeft de afgelopen weken in een consoliderend patroon doorgebracht. Dit gebeurde nadat de BTC een hoogtepunt van $12.500 had bereikt. De prijsvooruitzichten voor de Bitcoin lijken voor analisten op de korte termijn teleurstellend te zijn. Echter zeggen anderen dat netwerk fundamentals en het langetermijn gedrag even bullish zijn als altijd.

Voor Barhydt is zelfs de meest recente actie van de BTC reden tot optimisme.


Bitcoin prijs kan stijgen naar $25.000

Zijn mening komt overeen met andere analisten. Zo beweerde ‘Credible Crypto’ dat de Bitcoin prijs sinds zijn recordhoogtes in 2017 aan het consolideren was. Ook verwachten de analisten dat de BTC prijs spoedig de $20.000 grens zou kunnen testen. Als deze doorbroken wordt kan de prijs zelfs nog verder stijgen.

“De netwerkeffecten van een run van de BTC naar de $25.000 zouden waarschijnlijk een run naar $50.000 en meer veroorzaken”. Zo schreef Barhydt.


Positieve factoren

Naast de fundamentele factoren die er positief uitzien somt Barhydt nog een aantal andere positieve factoren op. Zo stijgt de marktkapitalisatie van Tether tot $15 miljard en lijkt de steun van grote bedrijven te groeien. Tot slot ondersteunde zelfs de Chinese staatsmedia de cryptowereld. In China werden vele crypto valuta beschreven als de best presterende investering van 2020.

De Bitcoin prijsverwachtingen blijven deze maand echter gematigd dankzij de aanhoudende correlatie van de Bitcoin met macro markten.

De recente besmetting van Trump met het coronavirus onderstreepte de relatie, waarbij de Bitcoin prijs daalde van iets minder dan $11.000 tot een dieptepunt van $10.390.

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers zakt naar $63.000 door teleurstellend inflatierapport uit de VS
Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Ontdek waarom de cryptomarkt vandaag een dip ervaart. Leer over de oorzaken, waaronder geopolitieke spanningen, economische onrust en belastingverhogingen in de VS.

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?