Ripple

CEO van SBI Ripple Asia verwacht grote groei in 2021

Volgens de CEO van SBI Asia Ripple, genaamd Adam Traidman, voert SBI Ripple Asia proefprojecten uit in Azië voor Ripple’s On-Demand Liquidity. Hiermee is Azië misschien wel het volgende gebied voor Ripple om te betreden en zo een wereldwijd grensoverschrijdende betalingscorridor te worden.


SBI Ripple Asia start tests in Azië

In een interview op 18 juni op het YouTube-kanaal Thinking Crypto zei Adam Traidman, CEO van SBI Ripple Asia – een dochteronderneming van de Japanse financiële dienstverlener SBI Holdings – dat Ripple is begonnen met het uitrollen van zijn On-Demand Liquidity (ODL) -oplossing in Azië.

Volgens Traidman is Ripple begonnen met een aantal tests met verschillende bedrijven voor de betalingscorridor van Ripple. Deze test moet uiteindelijk leiden tot een grote uitbreiding in 2021.

“Ik verwacht dat de zaken waarschijnlijk later dit jaar, en volgend jaar, zullen overgaan naar een bredere productie”, zei Traidman. “Ik verwacht dat geldovermakingsbedrijven, die in hun groei beperkt waren omdat ze voorfinancieringsvereisten hebben, zich bij ons aansluiten. Zo zullen ze veel meer flexibiliteit krijgen.”


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Goedkoper en sneller

De ODL-oplossing van Ripple, wat een betalingscorridor is die Ripple’s eigen XRP token, als overbruggingsvaluta gebruikt, kan de kosten en levertijd voor grensoverschrijdende betalingen, flink verminderen. Volgens Traidman elimineert dit de mogelijkheid van valutaschommelingen en voorfinancieringsvereisten bij transfers. Hij zegt echter dat dit niet de beste oplossing is voor elk land:

‘In Japan is het verzenden van geld erg duur. In de Verenigde Staten is het niet zo duur. Daarom zie je Ripple momenteel niet veel gebruikt worden in de VS. De ODL-technologie is veel geschikter voor grensoverschrijdende betalingen waarbij de kosten veel hoger zijn. De technologie van Ripple is geweldig in Azië en zeer succesvol in Zuid-Amerika. “

Het ODL-netwerk wordt steeds meer gebruikt. Het ODL-betalingsnetwerk van Ripple verdrievoudigde in transactievolume in het eerste kwartaal van 2020, terwijl de waarde in USD die via ODL werd verhandeld, met meer dan 294% steeg.