Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Chainlink (LINK) bereikt nieuw hoogtepunt van $13,50

Chainlink (LINK) bewijst vandaag opnieuw één van de best presterende cryptomunten te zijn. De DeFi token bereikt vandaag namelijk opnieuw een All Time High. Dit terwijl andere belangrijke crypto valuta’s niet of nauwelijks winsten behaalden.

Chainlink bereikt hoogtepunt – Bron: Tradingview

Chainlink in de spotlight

De afgelopen weken waren veelbewogen voor zowel de Bitcoin als altcoins. Terwijl de Bitcoin voorbij de $10K en zelfs de $11K steeg, bereikten verschillende altcoins nieuwe hoogtepunten. Chainlink is één van de best presterende altcoins. LINK bereikte achtereenvolgens nieuwe hoogtepunten en behaalde de afgelopen maanden enorme winsten.

Ook vandaag maakt de altcoin weer een enorme prijsstijging mee. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 LINK token rond de $13,50. Dit terwijl de koers een dag geleden nog rond de $9,75 lag. Dat betekent dat de LINK koers vandaag met meer dan 35% is gestegen. In een maand tijd is de Chainlink prijs zelfs met 114 procent gestegen.

Terwijl de prijs van de altcoin stijgt, bereikte het LINK saldo op exchanges het laagste punt in twee jaar tijd. Volgens het online analyseplatform Glassnode daalde het LINK saldo op de exchanges naar 68.642.750.859 LINK.


Prijsontdekkingsfase

Nu Chainlink opnieuw een recordhoogte heeft bereikt bevindt de munt zich weer in een prijsontdekkingsfase. Dat zorgt ervoor dat er geen weerstandsniveau’s aanwezig zijn. Dit zorgt vaak voor enorme volatiliteit.

De kans dat de LINK koers verder stijgt richting de $15 is zeker aanwezig nu alle weerstandsniveau’s teniet zijn gedaan.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten