Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Chainlink stijgt +16% en overtreft Litecoin en Binance Coin

Chainlink heeft vandaag Litecoin en Binance Coin ingehaald als de 8e grootste cryptomunt na opnieuw met 16% te zijn gestegen.


Chainlink bereikt opnieuw een hoogtepunt

Chainlink heeft vandaag Binance Coin en Litecoin ingehaald qua marktkapitalisatie. De totale LINK waarde is vandaag gestegen naar $3.05 miljard, terwijl de prijs vandaag met 16% is gestegen naar $8,72. Chainlink bereikt vandaag dus opnieuw een hoogtepunt.

LINK is één van de best presterende cryptomunten van de afgelopen jaren. De koers is namelijk met 2.536% gestegen sinds de lancering in september 2017. Toen lag de koers namelijk slechts op $0,14.

De indrukwekkende prijsstijging van Chainlink is te wijten aan de enorme groei van de Decentralised Finance (DeFi) industrie. Dit aangezien Chainlink-oracles door steeds meer DeFi projecten wordt gebruikt om hun netwerk te ondersteunen. LINK is ook een van de meest renderende munten op het populaire uitleenprotocol, Aave, en dit kan ook de vraag naar de altcoin stimuleren.


Chainlink is populairder dan ooit

Uit gegevens van Google Trends blijkt ook dat het aantal zoekopdrachten voor het zoekwoord ‘Chainlink’ de afgelopen week is gestegen tot een score van 100 wat het hoogste punt ooit is. Dit is meer dan het dubbele van de score van de vorige week en betekent dus dat er meer interesse ooit is van particuliere beleggers.

Chainlink interesse stijgt tot een hoogtepunt – Bron: Google Trends

Terwijl de Bitcoin prijs blijft consolideren onder het niveau van $9.300, blijven veel altcoins flinke winsten boeken. Zo is de Tezos prijs gestegen met 5,43%, steeg de Aave koers met 9,62% en de VeChain prijs met 8,30%. De Bitcoin dominantie percentage ligt nu rond 62,3%.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten