Exchange,, Trending

Coinbase breidt crypto naar crypto services uit naar 11 landen

De Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase heeft zijn crypto naar crypto handelsservice uitgebreid naar meer landen. Hierdoor is het voor een groter publiek mogelijk om eenvoudig de ene cryptocurrency om te zetten in een andere.


Welke landen?

Coinbase, inclusief Coinbase Pro, hebben crypto naar crypto conversies geïntroduceerd. Deze nieuwe service maakt het mogelijk om in slechts enkele klikken de ene cryptocurrency om te wisselen in de gekozen andere cryptocurrency. Momenteel is de service beschikbaar in de volgende landen: Argentinië, Chili, Colombia, de Filipijnen, Hong Kong, Indonesië, India, Mexico, Peru, Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea.


Crypto verhandelen of ontvangen

Gebruikers uit deze landen kunnen hiermee cryptocurrencies verhandelen, versturen of ontvangen. Volgens de crypto exchange vormt het vermogen om de ene cryptocurrency te converteren in een willekeurige andere crypto de ruggengraat van de nieuwe gedecentraliseerde economie. Dat maakt deze service dan ook een must-have.


Coinbase breidt uit

Coinbase breidt zich in de afgelopen periode flink uit. Zo heeft de cryptocurrency exchange ongeveer een week geleden aangekondigd dat het een credit card gaat uitbrengen in het Verenigd Koninkrijk (VK) en de Europese Unie (EU). Hiernaast heeft de exchange onlangs EOS, Augur (REP) en Maker (MKR) aan hun professionele aanbod toegevoegd.