Cardano,

Coinbase denkt over het toevoegen van Ripple, EOS en Monero

De Amerikaanse crypto exchange genaamd ‘Coinbase’ heeft aangekondigd na te denken over het toevoegen van 37 nieuwe cryptocurrencies bij Coinbase Custody, waaronder Ripple, EOS en Monero.

De nieuwe cryptocurrencies die toegevoegd worden op Coinbase Custody

In de blogpost van Coinbase wordt geschreven dat de 37 cryptocurrencies alleen voor opslag worden toegevoegd. Met deze cryptocurrencies kun je niet handelen. Coinbase schrijft dat ze de munten zo snel en zo veilig mogelijk willen toevoegen. Daarnaast schrijven ze dat ze het toevoegen van de munten direct naar buiten brengen. Dit om misverstanden, zoals het in het geheim toevoegen van Bitcoin Cash, te voorkomen. Coinbase schrijft daarom ook het volgende: “We maken deze aankondiging zowel intern bij Coinbase en bij het publiek op hetzelfde moment. Dit om transparant te blijven met onze klanten over ondersteuning voor toekomstige activa.” Er komen een aantal belangrijke crypto’s in aanmerking voor het toevoegen bij Coinbase Custody, namelijk:

Veiligheid staat hoog in het vaandel

Het is belangrijk om te weten dat de toevoeging van de nieuwe crypto’s aan Coinbase Custody niet betekent dat ze daadwerkelijk worden toegevoegd aan het echte Coinbase platform. Coinbase is bezig met het toevoegen van de crypto’s aan Coinbase Custody. Echter kunnen ze nog niet zeggen wanneer dit beschikbaar is. Wel schrijven ze dat de klanten regelmatig updates zullen krijgen over het proces. Coinbase Custody is opgericht voor institutionele beleggers en heeft als nummer 1 doel veiligheid. Coinbase Custody maakt gebruik van een hele reeks van beveiligingsmaatregelen. Waaronder on-chain beveiliging en transactiebeveiliging.