Exchange Nieuws

Coinbase staat gebruikers toe crypto te kopen met Apple Pay

Coinbase heeft onlangs aangekondigd dat hun gebruikers nu cryptomunten op het platform kunnen kopen met Apple Pay. Deze methode was voorheen niet beschikbaar voor klanten. Verder heeft de exchange aangekondigd in de herfst dat Google Pay-gebruikers ook crypto kunnen kopen op het platform.


Een welkome ontwikkeling

Crypto blijft de afgelopen weken een enorme groei zien. De prijzen van coins zijn over de hele linie enorm gestegen, terwijl het sentiment positief blijft. Beleggers lijken terug te stromen in de markt, waarbij de markt patronen laat zien die erop wijzen dat de huidige koopdruktrends hoger zijn dan de verkoopdruk. Accumulatiepatronen blijven aantonen dat beleggers coins oppotten in plaats van verkopen, aangezien de valutareserves over de hele linie blijven dalen.

Meer goed nieuws blijft de markt opschudden, aangezien de cryptoprijzen in een opwaartse trend blijven. Coinbase heeft onlangs aangekondigd dat gebruikers nu coins op het platform kunnen kopen met Apple Pay. Maar Coinbase had in juni eerder gezegd dat gebruikers hun Coinbase-cryptokaart nu kunnen gebruiken op Apple Pay en Google Pay.

Dit was een welkome ontwikkeling omdat het nieuwe manieren opende waarop crypto-enthousiastelingen hun cryptokaarten in de wereld konden gebruiken. Maar er was tot nu toe nog steeds geen optie om Apple Pay te gebruiken om crypto te kopen.


Coinbase voegt meer betalingsopties toe

De zet van Coinbase maakt deel uit van zijn inspanningen om meer veilige en beveiligde manieren toe te voegen voor zijn gebruikers om crypto te kopen. Het toevoegen van betalingsopties zoals Apple Pay zorgt ervoor dat gebruikers geen lange processen hoeven te doorlopen om alleen crypto-activa te krijgen. Bovendien blijft Apple Pay momenteel een van de meest vertrouwde digitale wallets.

Coinbase gebruikt de informatie die al is gekoppeld aan Apple Pay van gebruikers om crypto-aankopen te vergemakkelijken. Dit betekent dat als een betaalpas al is toegevoegd aan de Apple Pay-wallet van een gebruiker, deze voor crypto-aankopen kan betalen met een Apple Pay-optie die op Coinbase verschijnt. Het proces werkt met elk iOS-apparaat met Apple Pay of via een Safari-webbrowser.

Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om directe uitbetalingen tot $100.000 te krijgen voor een enkele transactie. Coinbase heeft deze optie 24/7 beschikbaar gemaakt voor gebruikers op het platform. Dit betekent dat gebruikers altijd toegang hebben tot uitbetalingen, en dit proces is direct. Terwijl hoge, onbeperkte kosten worden omzeild die aan klanten in rekening worden gebracht bij het gebruik van ACH om uit te betalen, wordt ook de tijdsduur die nodig is om een ​​opname te doorlopen, verkort.


Meer manieren om crypto te kopen

Naast Apple Pay kondigde Coinbase ook plannen aan om de optie toe te voegen voor gebruikers om later in het jaar crypto te kunnen kopen met Google Pay. De functie wordt in de herfst uitgerold. Hierdoor krijgen meer dan 150 miljoen mensen in meer dan 40 landen de mogelijkheid krijgen om makkelijk crypto te kopen.

Deze toevoegingen zouden een toevoeging zijn aan hun bestaande lijst met manieren waarop hun gebruikers al cryptocurrencies kunnen kopen. Met Amerikaanse klanten die crypto kunnen kopen met debetkaarten, bankoverschrijvingen of ACH, of gewoon met het geld dat momenteel beschikbaar is in hun Coinbase USD-wallets.

Coinbase blijft werken aan meer manieren om gebruikers toegang te geven om crypto te kopen. Het bieden van wereldwijde toegang blijft een belangrijk aandachtspunt. Daarom stelt Coinbase gebruikers nu in staat om crypto te kopen met Visa en Mastercard creditcards en betaalpassen in meer dan 20 landen. En de crypto-exchange is van plan om in de loop van de tijd meer landen aan deze lijst toe te voegen.

Grafiek voor totale cryptomarktkapitalisatie op TradingView.com
De totale marktkapitalisatie herstelt – Bron: TradingView.com

Verwacht wordt dat snel meer aankoopmethoden zullen worden aangekondigd door de cryptogigant die eerder dit jaar naar de beurs ging. Even goed, de cryptomarkt klimt door, aangezien de totale crypto-marktkapitalisatie nu op meer dan $1,7 biljoen ligt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten