XRP
Ripple

Cruciale technische indicator voorspelt enorme stijging van XRP koers

De XRP koers presteert vandaag uitermate goed, met een stijging van 14 procent in de afgelopen 24 uur, wat de prijs op $0,525 brengt. Nog geen vijf dagen geleden zakte de XRP prijs nog tot onder de $0,40. Indrukwekkend dus, maar volgens crypto-analisten kan het nog veel beter worden.

Bollinger Bands wijzen op nieuwe XRP koersstijging

Crypto-analisten voorspellen een aanzienlijke prijsstijging voor XRP, gebaseerd op de zogeheten Bollinger Bands. Deze veelgebruikte indicator signaleert lage volatiliteit wanneer de banden nauwer worden, wat historisch gezien vaak gevolgd wordt door een enorme uitbraak.

In 2017 leidde een vergelijkbaar Bollinger Band-signaal tot een indrukwekkende prijsstijging van 55.000% voor XRP, waarbij de altcoin zijn all-time high van $3,40 bereikte. Dit signaal trad opnieuw op aan het einde van 2020, en in 2021 steeg de XRP-prijs bijna tot $2.

De huidige Bollinger Bands wijzen nu opnieuw op een mogelijke gigantische koersstijging.

$1 XRP koers volgende target

Nu de Bollinger Bands opnieuw een prijsuitbraak signaleren, suggereren analisten dat de XRP koers aan de vooravond staat van een imposante rally. Dit kan de altcoin mogelijk boven de belangrijke prijsgrens van $1 brengen, wat neerkomt op bijna een verdubbeling van het huidige prijsniveau.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Ripple’s RLUSD stablecoin: Gaat dit de volgende grote XRP koersstijging veroorzaken?
Waarom de grootste XRP-rally ooit op het punt staat te beginnen
XRP eerlijke marktwaarde ligt op $4813 volgens het Athey-Mitchnick model
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Crypto-analist voorspelt ongekende bullmarkt: ‘Dit is nog maar het begin’
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde