Bitcoin prijs stijgt
Bitcoin

Crypto analist: Bitcoin is binnen 20 jaar 10 miljoen dollar waard

Momenteel is de koers van Bitcoin (BTC) hard op weg om de psychologische grens van $50.000 opnieuw te overschrijden. Maar op de lange termijn kan de prijs tot wel in de miljoen dollars reiken, aldus crypto expert Fred Kreuger. De expert gelooft dat we in 10 tot 20 jaar zelfs een BTC prijs van boven de $10 miljoen kunnen verwachten.

Zijn voorspellingen zijn gebaseerd op diverse fundamentele trends binnen het Bitcoin-netwerk, die Kreuger uitvoerig heeft gedeeld via zijn social-media-kanalen.

Bitcoin is klaar voor massa adoptie

Fred Kreuger benadrukt op een intrigerende manier hoe ver we nog verwijderd zijn van massale adoptie van Bitcoin, wat tegelijkertijd de potentie voor aanzienlijke koersgroei illustreert. Door het aantal volgers dat crypto-analisten nodig hebben om invloedrijk te zijn op platforms zoals Twitter te vergelijken met de volgersaantallen van traditionele influencers op Instagram, schetst hij een beeld van de huidige adoptiegraad.

Waar een Instagram-influencer vaak 10 miljoen volgers nodig heeft om als invloedrijk beschouwd te worden, kan een Bitcoin-analist op Twitter met slechts 100.000 volgers al een aanzienlijke impact hebben. Dit verschil onderstreept dat Bitcoin nog lang niet de wereldwijde erkenning heeft bereikt die het potentieel zou kunnen hebben, wat een unieke kans biedt voor vroege investeerders.

Verder trekt Kreuger een parallel tussen Bitcoin en technologiereuzen zoals Facebook, om de groeimogelijkheden van Bitcoin te onderstrepen. Hij herinnert ons eraan dat Facebook binnen minder dan twintig jaar na de oprichting in 2006 is uitgegroeid tot een platform met 3 miljard gebruikers. Deze vergelijking suggereert dat Bitcoin op het punt staat een soortgelijke exponentiële groei door te maken, wat het belang van vroege betrokkenheid bij deze opkomende markt onderstreept.

Kan 1 Bitcoin ooit $10 miljoen waard worden?

Voor Bitcoin om een koers van $10 miljoen te bereiken, is een aanzienlijke netwerkgroei noodzakelijk. Volgens de expert moet het aantal gebruikers uitbreiden naar maar liefst 2 miljard. Ter illustratie: het blockchainnetwerk telt momenteel 2 miljoen gebruikers, met een huidige prijs rond de $48.000.

Kreuger stelt dat een duizendvoudige toename in het aantal gebruikers de sprong naar een prijs van $10 miljoen zou kunnen rechtvaardigen. Deze prognose benadrukt de enorme potentie voor groei en waardestijging binnen het Bitcoin-ecosysteem, mits het een aanzienlijk breder publiek weet aan te trekken.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Cryptomarkt bloeit op: Bitcoin en Ethereum ETF’s zien grote instromen
Kevin Svenson: Bitcoin op het punt van explosieve stijging naar nieuwe all-time high
Analist: Cryptomarkt is klaar om uit bearish-fase te breken
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13