XRP token, Ripple
Ripple

Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging

In de recente maanden heeft XRP een opmerkelijke stabiliteit getoond, voornamelijk handelend rond het $0,60 niveau. Er was een kort moment waarop de koers de $0,70 overschreed, maar deze viel al snel terug naar de vroegere waarden. Volgens de crypto-analist BlockchainedBB staat deze periode van stabiliteit op het punt om plaats te maken voor een significante koersstijging.

Andere analisten ondersteunen de visie van BlockchainedBB en presenteren diverse koersdoelstellingen voor XRP. Voor de korte termijn variëren deze voorspellingen, met sommigen die een prijsbereik tussen $0,9 en $1 suggereren.

Crypto-analist Coinstares ziet zelfs potentieel voor een waardering tussen de $4 en $5 in de huidige bullmarkt. Indien dit scenario zich ontvouwt, zou dat een potentiële stijging van meer dan 700% inhouden, wat ook een nieuwe all-time high (ATH) voor XRP zou betekenen, die momenteel nog steeds op $3,40 staat.

Cruciale ontwikkelingen SEC rechtszaak

De voortdurende juridische strijd tussen Ripple, het bedrijf achter XRP, en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) speelt een cruciale rol in de koersontwikkelingen van XRP. De speculatie dat Ripple bijna $2 miljard aan XRP zou kunnen verkopen, voegt een extra dimensie van onzekerheid toe aan de situatie.

De verwachting is dat de aanstaande indiening van Ripple tegen de eisen van de SEC op 22 april een belangrijk keerpunt zal zijn.

Ripple CEO is bullish

Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, toont zich uiterst optimistisch over de vooruitzichten van XRP en de bredere cryptomarkt. In een recent interview met CNBC sprak Garlinghouse zijn verwachting uit dat de cryptomarkt dit jaar aanzienlijke groei zal kennen, met de mogelijkheid dat de huidige marktkapitalisatie van $2,59 biljoen zelfs verdubbelt.

Hij onderbouwt zijn voorspelling met verwijzingen naar de aankomende Bitcoin halving en de groeiende integratie van cryptocurrency binnen de traditionele financiële sector. Garlinghouse wees ook op de potentiële impact van de Amerikaanse verkiezingen op de regelgevende duidelijkheid voor cryptocurrencies, een element dat de sector verder zou kunnen bevorderen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Ripple’s XRPL ziet indrukwekkende groei dit jaar
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Crypto-Analist: Zeldzame indicator voorspelt gigantische XRP stijging naar $3
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?