Crypto-fooiplatform voor Social Creators gelanceerd door Aeternity

Aerternity, een blockchain-onderneming, heeft een nieuwe tool voor het genereren van sociale inkomsten. Naar verluidt heeft het bedrijf de allereerste betalingsdoel voor digitale of sociale inhoud ontwikkeld. Benieuwd? Lees meer in dit artikel.


SuperHero

De tool, genaamd ‘SuperHero’ wordt beschreven als ’s werelds eerste gedecentraliseerde peer-to-peer (p2p) betalingstool voor digitale goederen of sociale inhoud. De tool kan worden ingezet als extensie in cryptocurrency-vriendelijke webbrowsers. Hierbij valt te denken aan Brave of Opera. Maar ook de ‘reguliere’ webbrowsers, zoals Chrome of Firefox, ondersteunen inmiddels de extensie.

Met SuperHero kunnen gebruikers een fooi sturen naar een door hun gekozen ontwikkelaar en/of creators. Om het ook voor de ontwikkelaars/creators makkelijker te maken, heeft Aerternity een widget gemaakt die eenvoudig kan worden geïntegreerd op blogs en websites.


Geen commissie en behouden IP-eigendom

SuperHero betaalt de makers van deze content direct uit, ongeacht de hoogte van het bedrag. Ook hoeven gebruikers geen commissie te betalen over de ontvangen fooi door het gebruik van het blockchain-platform.

Aeternity heeft hierbij benadrukt dat er nooit een derde partij zal zijn die projecten goedkeurt en dat gebruikers hun IP-eigendom ten alle tijde kunnen behouden. Hiermee geeft de tool alle controle aan de gebruikers.

Bitvavo Actie! €1000 Gratis Handelen

Bitvavo exchange

Maak een account aan via Newsbit op Bitvavo en betaal over de eerste €1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is in Nederland de goedkoopste en enige officiële cryptocurrency exchange.

 

knop_account-aanmaken