crypto stijgt
Altcoin

Crypto knaller: Deze 3 munten stijgen tot 500% na Binance-notering

Veel crypto-investeerders volgen de noteringen op exchanges nauwgezet. Niet zonder reden, want het gebeurt vaak dat de waarde van tokens aanzienlijk stijgt wanneer ze op een grote beurs beschikbaar komen. Afgelopen dagen zagen we dit fenomeen opnieuw, toen drie memecoins een flinke stijging in waarde doormaakten nadat ze aan nieuwe handelsparen op Binance werden toegevoegd.

De munten in kwestie zijn Baby Doge Coin (BABYDOGE), Turbo (TURBO) en Neiro (NEIRO), die indrukwekkende resultaten boekten na hun koppeling met Tether (USDT) op Binance. Vooral NEIRO sprong eruit met een stijging van maar liefst 500%. BABYDOGE en Turbo lieten respectievelijk een groei van 50% en 12% zien.

Crypto-markt in negatieve trend

Terwijl deze memecoins een stijging in waarde lieten zien, bevindt de bredere cryptomarkt zich juist in een neerwaartse trend. Grote spelers zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) zagen een forse daling, waarbij Bitcoin onder de $60.000 zakte en Ethereum onder de $2.300 dook. Ook andere bekende memecoins, zoals Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu (SHIB), verloren beide 4% in de afgelopen 24 uur.

Wat brengt de toekomst voor memecoins?

Eind 2023 en begin 2024 waren sterke periodes voor meme-projecten, met verschillende munten die nieuwe all-time highs (ATH’s) bereikten, zoals Pepe (PEPE), Bonk (BONK) en Floki (FLOKI). Ook de gevestigde memecoins zagen aanzienlijke winsten.

Na een maandenlange afname van prestaties leek het memecoin-seizoen voorbij. Maar met de recente parabolische stijgingen van op Binance genoteerde munten, is de hoop weer aangewakkerd dat het memecoin-seizoen misschien nog niet voorbij is.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Altcoin nieuws

Bitget en Foresight Ventures investeren $30 miljoen in TON-blockchain voor groei van Telegram-apps
Top 3 cryptomunten van de week: Bitcoin stijgt, maar deze altcoins presteren nog véél beter
Donald Trump lanceert cryptoproject met eigen token: Wat je moet weten
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’