Blockchain,, Trending

Crypto kopen met Apple’s Card? Dan schendt je de klantovereenkomsten

De aankomende creditcardservice van Apple, Apple Card, staat op de stoep. Nu de klantovereenkomst naar buiten is gekomen blijkt dat je er geen cryptocurrencies mee mag aanschaffen.


Service diensten

Samen met Goldman Sachs brengt Apple hun nieuwe dienst uit. Dit is echter slechts de eerste stap vanuit Apple om meer inkomsten te genereren via service diensten.

Met deze dienst schiet Apple eigenlijk geld voor aan degene die de creditcard gebruikt. Hierdoor ontvangen zij het product wat ze hebben aangeschaft, wanneer er niet betaald kan worden op de meer traditionele manier.

Apple ziet vooruitbetalingen als een voorschot in contanten, inclusief aankopen van contante equivalenten zoals reischeques, vreemde valuta’s of cryptocurrencies.


Cryptocurrencies mag niet

Volgens de gebruikersovereenkomsten vanuit Apple mogen deze hierboven genoemde vooruitbetalingen als cryptocurrencies niet. Hierom verbiedt het bedrijf om dit aan te schaffen met één van hun kaarten.

De Apple Card komt naar alle verwachting dit jaar nog uit, hij staat immers gepland voor deze zomer. Bij de creditcard hoort een app: iPhones kunnen de digitale Wallet-app downloaden en gebruiken om meer informatie rondom de creditcard te ontvangen.