crypto stijgt
Altcoin

Deze 3 cryptomunten presteren geweldig ondanks de crypto dip

De cryptomarkt heeft een moeilijke start van oktober, waarbij de meeste koersen flink zijn gedaald ten opzichte van een week geleden. Ondanks de volatiliteit zijn er echter een aantal tokens die opvallend goed presteren.

In dit artikel belichten we drie van de best presterende cryptocurrencies van de afgelopen tijd.

FTX Token (FTT)

De grote stijger van deze week is FTX-token (FTT). Met een indrukwekkende stijging van 74% in de afgelopen zeven dagen staat FTT bovenaan als de token met de grootste toename, ondanks de volatiliteit op de markt. FTX-token heeft momenteel een marktkapitalisatie van ongeveer $840 miljoen. Een belangrijke reden voor deze sterke prestatie is dat FTX een stap dichter bij een oplossing lijkt te zijn voor de schuldeisers.

FTX’s vooruitgang hangt samen met de ontwikkelingen rond een terugbetalingsplan dat momenteel ter goedkeuring ligt bij het hof. Sunil Kavuri, een vertegenwoordiger van de schuldeisers, meldde onlangs op X dat, bij goedkeuring, schuldeisers met tegoeden onder de $50.000 mogelijk al eind 2024 betalingen kunnen verwachten. Dankzij deze ontwikkelingen is FTX-token opnieuw op de radar van beleggers verschenen.

Sui Network (SUI)

Sui Network (SUI) heeft de afgelopen weken ook sterk gepresteerd en verschijnt steeds vaker in de lijstjes van best presterende tokens. Met een marktkapitalisatie van ruim $5 miljard staat SUI momenteel op de 23e plaats van meest waardevolle crypto assets. SUI heeft daarmee inmiddels een gevestigde naam in de cryptowereld.

SUI onderscheidt zich als een geavanceerde blockchain en staat bekend als een van de veiligste, snelste en meest toegankelijke layer-1 blockchains. SUI steeg in september al met meer dan 100% en heeft deze trend in oktober doorgezet.

Aptos (APT)

Een andere grote stijger van deze week is Aptos (APT), een blockchainplatform dat zich richt op snelheid en schaalbaarheid. Aptos staat momenteel op plek 22 en heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $4,4 miljard. De koers van APT is in de afgelopen zeven dagen met 9 procent gestegen.

Aptos is een layer-1 blockchain die zich onderscheidt door een geavanceerde technologie-infrastructuur, ontwikkeld om complexe toepassingen te ondersteunen. Het platform maakt gebruik van het zogenaamde Move-programmeerframework, oorspronkelijk ontwikkeld door Meta (voorheen Facebook), om de veiligheid en prestaties van smart contracts te optimaliseren.

Dankzij de focus op schaalbaarheid en efficiëntie is Aptos een populaire keuze geworden binnen de crypto- en Web3-gemeenschap. De recente stijging in waarde toont aan dat Aptos aan populariteit wint, terwijl het zich verder profileert als een belangrijke speler in de markt.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Altcoin nieuws

Grayscale lanceert Aave Trust: Nieuwe kans voor geaccrediteerde investeerders in de cryptomarkt
Aptos Labs versterkt positie in Azië met overname van Japanse blockchainontwikkelaar HashPalette
Tron Network boekt recordomzet van $577 miljoen in Q3
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers zakt onder $63.000 na opmerkingen van Fed-voorzitter Powell
Deze 4 cryptomunten worden nu massaal opgekocht door whales
Bitvavo voegt razend populaire nieuwe cryptomunt toe aan zijn platform