crypto stijgt
Altcoin, Helium

Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde

De cryptomarkt zit opnieuw in een stevige daling. Bitcoin (BTC) verloor de afgelopen week 8% van zijn waarde, terwijl Ethereum (ETH) een terugval van 7,6% kende. Cardano (ADA) noteerde zelfs een van de grootste verliezen met een daling van 10%.

Hoewel de cryptomarkt betere tijden heeft gekend, zijn er toch enkele altcoins die ondanks de uitdagende omstandigheden verrassend goed presteren. In dit artikel bespreken we welke altcoins dat zijn.

Helium (HNT)

Het project dat momenteel het beste presteert, is Helium (HNT). Helium is een gedecentraliseerd netwerk dat specifiek is ontwikkeld voor het Internet of Things (IoT). Het doel van het project is om een draadloos netwerk te creëren waarop IoT-apparaten, zoals slimme sensoren en trackers, over grote afstanden kunnen communiceren en gegevens uitwisselen, met lage kosten en een laag energieverbruik.

HNT kende de afgelopen week een opmerkelijke stijging van bijna 26%. Hierdoor staat de waarde van de digitale munt op het moment van schrijven op $8,48, de hoogste waarde in de afgelopen zes maanden.

Starknet (STRK)

Op de tweede plaats vinden we Starknet (STRK), een van de vele Layer-2 (L2) schaaloplossingen voor de Ethereum (ETH) blockchain. Ondanks de overvloed aan L2-oplossingen heeft Starknet zich weten te onderscheiden en staat het momenteel op de 76e plaats qua marktkapitalisatie.

Afgelopen week zag STRK een sterke groei van 15,6%. Gezien de huidige marktomstandigheden is dit een uitstekend resultaat. Het project is nog jong en bereikte kort na de lancering in februari van dit jaar zijn all-time high (ATH). Hoewel STRK momenteel een lichte opleving doormaakt, handelt het nog steeds meer dan 91% onder zijn piekwaarde.

Bitcoin SV (BSV)

Bitcoin SV (BSV) kende ook een aanzienlijke stijging. Deze digitale munt is ontstaan uit een hard fork van Bitcoin Cash (BCH), dat zelf een fork was van de oorspronkelijke Bitcoin. BSV, wat staat voor “Bitcoin Satoshi Vision,” werd gelanceerd in november 2018 met als doel de oorspronkelijke visie van Bitcoin, zoals beschreven in de whitepaper van Satoshi Nakamoto, te herstellen.

In de afgelopen zeven dagen steeg de waarde van BSV met 7%, wat de munt nu rond de $45,50 brengt. Dit is een indrukwekkende 112% boven het dieptepunt van een jaar geleden.

Start vandaag bij de veiligste crypto-beurs Kraken

Wil je de cryptowereld betreden en misschien Helium of andere cryptomunten kopen? Grijp dan nu je kans en start vandaag nog bij Kraken, de veiligste en meest vertrouwde crypto-beurs ter wereld. Miljoenen gebruikers wereldwijd handelen al op Kraken. Mis de kans niet—maak binnen 2 minuten een account aan en begin vandaag nog met handelen!

Altcoin nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
Nederlandse analist Michaël van de Poppe: Deze crypto kan komende maand 46% stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt