Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Deze cryptomunt kan explosief stijgen in het nieuwe jaar

De bekende crypto-analist Rekt Capital voorziet een explosieve stijging voor Binance Coin (BNB). Deze prominente altcoin, momenteel verhandeld net onder de $320, heeft het potentieel om in 2024 nog verder te stijgen. BNB, die op de vierde plaats staat qua marktwaarde, laat belangrijke prijsbewegingen zien vanuit een technisch perspectief. Bovendien ondersteunen fundamentele indicatoren een positieve verwachting voor 2024.

De potentiële doorbraak van BNB in 2024

BNB heeft recentelijk een indrukwekkende waardestijging van 19% in slechts zeven dagen laten zien, wat de mogelijkheid opent dat deze positieve trend zich in 2024 kan voortzetten. Op het platform X heeft de gerespecteerde crypto-analist Rekt Capital een analyse gedeeld waaruit blijkt dat BNB een belangrijke blauwe trendlijn heeft doorbroken. Dit duidt erop dat BNB mogelijk de bearish trend, die sinds 2022 van kracht was, achter zich laat.

Het volgende belangrijke prijsdoel voor BNB is $340. Als de BNB koers deze weerstand succesvol doorbreekt, zou dit volgens Rekt Capital kunnen resulteren in een explosieve rally. Deze prijs van $340 heeft zich historisch gezien als een aanzienlijke weerstand bewezen, waarbij BNB in zowel 2022 als 2023 meerdere pogingen deed om deze grens te overschrijden, echter zonder succes. De analist is optimistisch over een mogelijke doorbraak in 2024.

De weg naar $470

Als BNB erin slaagt succesvol door de weerstand van $340 te breken, kunnen we mogelijk een prijsrally verwachten tot het volgende weerstandsniveau van ongeveer $470, voordat de populaire altcoin probeert zijn all-time high te overtreffen. Een stijging naar $470 zou neerkomen op een toename van bijna 47% ten opzichte van de huidige koers.

Bitcoin halving kan BNB koers ondersteunen

Naast de belangrijke technische prijsacties die zich ontwikkelen voor Binance Coin, wijzen ook fundamentele signalen in de cryptomarkt op een positief vooruitzicht voor 2024. De naderende Bitcoin (BTC) halving, gepland voor april 2024, zou de BTC koers kunnen opdrijven. Historisch gezien leidt een stijging van de Bitcoin koers vaak tot waardestijgingen van altcoins, waaronder BNB.

Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht BNB of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Nog maar even: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Altcoins floreren terwijl Bitcoin koers stijgt: Dit zijn de grootste crypto-winnaars van de week
Nog 21 dagen tot de Amerikaanse verkiezingen: analisten voorspellen een altcoin-seizoen
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk