Bitvavo
Altcoin

Dit waren de meest populaire crypto’s van de afgelopen week

In een recent rapport van het blockchain-analysebedrijf Santiment worden verschillende altcoins belicht die de afgelopen week de meeste aandacht hebben getrokken. Dit inzicht is voortgekomen uit een gedetailleerde analyse van sociale media-activiteiten, waarbij Santiment de bewegingen en trends binnen de cryptocurrency-markt nauwgezet heeft gevolgd.

Welke cryptomunten waren het populairst?

Het op Solana (SOL) gebaseerde meme project Bonk (BONK) was een van de projecten die recentelijk aanzienlijke aandacht trok. Dit is niet verwonderlijk gezien de spectaculaire koersstijging van de munt, met meer dan 10.000% in de afgelopen maanden. Bovendien werd de token ook genoteerd op vooraanstaande exchanges zoals Coinbase en Binance, wat bijdroeg aan de groeiende populariteit.

Een ander opvallend project was Injective Protocol (INJ), dat ook aanzienlijke aandacht op sociale media kreeg. Injective Protocol biedt een platform waar gebruikers kunnen handelen in diverse financiële instrumenten, waaronder futures, opties, en spot trading, allemaal op een gedecentraliseerde exchange. De altcoin stond consistent op de lijst van Santiment, vooral vanwege de hype rondom een aankomende airdrop.

Tenslotte viel Internet Computer (ICP) op in de afgelopen week. Internet Computer is ontwikkeld om de beperkingen van zowel het traditionele internet als de huidige blockchain technologieën te overwinnen. Het ambieert een openbaar computernetwerk te zijn waarop ontwikkelaars direct kunnen bouwen zonder de noodzaak voor servers of commerciële cloudservices. ICP trok vooral aandacht door een significante prijsstijging van meer dan 73%.

Trending tokens van de afgelopen week
Trending tokens van de afgelopen week – Santiment

Kerst brengt kansen in opbloeiende cryptomarkt

De cryptomarkt vertoont momenteel een opwaartse trend, wat veelbelovende kansen biedt voor investeerders tijdens de feestelijke kerstperiode. Toonaangevende cryptoprojecten zoals Solana en Polygon (MATIC) laten aanzienlijke groei zien. Bijvoorbeeld, Solana heeft zijn koers in de afgelopen maanden zien verviervoudigen. Een ander noemenswaardig project is Chainlink (LINK), dat opvalt door zijn innovatieve technologie. Recente verbeteringen aan het netwerk wijzen op een mogelijkheid van toekomstige waardestijgingen.

Ondanks de juridische uitdagingen blijft XRP een munt met aanzienlijk potentieel. De crypto-community kijkt met spanning uit naar de definitieve uitspraak in 2024 in de rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), wat cruciaal zal zijn voor de toekomst van XRP.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Injective of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?