Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Dogecoin is geen slecht aanzien voor crypto gebruikers

De miljardair-ondernemer Mark Cuban heeft Dogecoin (DOGE) beschreven als het goedkoopste economische leermiddel dat nu beschikbaar is op de markt.


Dogecoin hype houdt aan

Te midden van recente aanbevelingen van beroemdheden en mensen in de technologie, is de prijs van de Dogecoin de afgelopen maand met meer dan 690% gestegen. Nu zegt zelfs miljardair Mark Cuban dat hij de oproep begrijpt.

In een tweet vandaag van de Shark Tank-ster en Dallas Mavericks eigenaar, zei Cuban dat Dogecoin de beste entertainment knaller voor je geld is op de cryptomarkt. Daarnaast denkt hij niet dat het een slecht aanzien is voor investeerders om de token te overwegen. Cuban zei het volgende:

“DOGE geeft je een grotere kans om geld te winnen dan een loterijticket. Je leert tegelijkertijd van de economie van vraag en aanbod. Daarnaast laat je mensen kennis maken met crypto beweringen. Ik vind het echt geweldig omdat het de goedkoopste economische onderwijstool is die beschikbaar is en tegelijkertijd entertaint.”

In de afgelopen 24 uur is de prijs van DOGE met ruim 13% gedaald, naar $0,0701. Alhoewel de munt hierdoor nu gedaald is, heeft het nog steeds een enorm goed maand gemiddelde van zo’n +690%. Een deel van de gepompte prijs van DOGE kan waarschijnlijk gekoppeld worden aan de uitspraken van Tesla-CEO Elon Musk, die regelmatig positief tweette over de crypto valuta. Dit deed hij met behulp van memes, enquêtes en bullish opmerkingen. Ook heeft hij DOGE aan zijn Twitter-bio toegevoegd, net zoals Bitcoin (BTC). Beide cryptocurrencies gingen na zijn uitspraken in waarde omhoog.


Steeds meer steun voor Dogecoin

Musk is zeker niet de enige die aan boord springt bij het DOGE-project. Onder andere rapper Snoop Dogg en Kiss ‘Gene Simmons Twitter op om hun steun te betuigen aan het Dogeleger, waarbij Simmons aangaf dat hij geloofde dat de prijs van het token omhoog zal gaan. In de drie dagen sinds die tweet is de prijs van DOGE met meer dan 50% gestegen.

Of Cuban een volwaardig lid van het Dogeleger wordt, valt echter nog te bezien. Op dit moment zei de miljardair dat hij $5 aan DOGE heeft gekocht voor zijn zoon Jake puur voor zijn entertainment en financiële educatie. De 11 jarige maakte deel uit van de groep particuliere beleggers die in januari aandelen AMC Entertainment en Blackberry kochten. Het is hiernaast ook nog afwachten of nog meer beroemdheden of miljardairs in de memecoin zullen stappen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten