Bitcoin

Drake verliest $500.000 in Bitcoin door gok op NBA Finale

Afgelopen nacht werden de Boston Celtics Amerikaans basketbal kampioen ten koste van de Dallas Mavericks. Groot feest voor de Celtic fans uiteraard, maar de beroemde rapper Drake zal minder goed geslapen hebben na afloop van de wedstrijd.

De Canadese artiest verloor namelijk een flink bedrag in Bitcoin (BTC) door te wedden op de uitkomst van de NBA Finals.

Dallas Mavericks gaan onderuit

Drake, een fervent liefhebber van zowel sport als gokken, zette op 6 juni maar liefst $500.000 in Bitcoin in op de Dallas Mavericks als winnaar van de NBA Finals. Helaas voor hem verliepen de NBA finals anders dan verwacht en zag hij vannacht zijn inzet verdampen nadat de Celtics hun vierde wedstrijd wonnen. 

De rapper staat bekend om zijn grote weddenschappen en is niet vreemd van verliezen. In het verleden heeft hij meerdere keren hoge bedragen verloren, maar ook indrukwekkende winsten behaald. Toch blijft hij optimistisch en lijkt dit verlies hem niet al te veel te deren. Een half miljoen is immers een kleinigheidje voor de superster.

Hoewel het slippertje van Drake een leuke nieuws headliner is, toont dit incident echter wel aan hoe Bitcoin steeds meer geïntegreerd raakt in verschillende sectoren, waaronder de wereld van entertainment en sportweddenschappen. Zo ook is het ditmaal interessant om te zien hoe prominente figuren zoals Drake betrokken raken bij crypto.

Tweede kans voor Drake

Hoewel Drake een aanzienlijke som heeft verloren, blijft hij een voorbeeld van de toenemende betrokkenheid van beroemdheden bij de cryptowereld. Zijn verlies mag dan groot zijn, het zal hem waarschijnlijk niet weerhouden om in de toekomst weer een gokje te wagen, wellicht wederom met Bitcoin.

Sterker nog. Vandaag is ook een spannende dag voor de Canadees. OP 6 juni zette hij namelijk ook een half miljoen dollar in op de NHL’s Stanley Cup Finals. Als de Edmonton Oilers vannacht winnen verdient Drake ruim een miljoen en zal hij een stuk beter slapen dan gisteren.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Meer verkoopdruk: Genesis stuurt $720 miljoen aan Bitcoin naar Coinbase
Crypto analist is hoopvol over Bitcoin koers, maar er is één kanttekening
S&P 500 daalt – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen