crypto stijgt
Altcoin

Drie cryptomunten die 10x in waarde kunnen stijgen

De crypto markt zit in een stijgende lijn, met Bitcoin (BTC) en andere cryptomunten die de laatste dagen flink zijn gestegen. Bitcoin loopt voorop met een grote sprong omhoog.

Niet zo lang geleden was Bitcoin nog $38.000 waard, maar nu is de prijs al met bijna 37% gestegen naar $52.000. Deze stijging zorgt ook voor meer interesse in andere cryptomunten, die in 2024 misschien wel tien keer zoveel waard kunnen worden.

1. Cardano (ADA)

Cardano (ADA) behoort tot de meest populaire altcoin projecten in de cryptowereld en biedt als smart contract platform een alternatief voor Ethereum (ETH). Met zijn uitgebreide ontwikkelingstraject heeft het project veel potentieel getoond. Dit jaar staat de Voltaire upgrade op de planning, waarmee Cardano volledig decentraal wordt en de controle overdraagt aan de community. Dit is een belangrijke stap die innovatie en ontwikkeling binnen het netwerk zou kunnen versnellen. Men verwacht dat deze ontwikkeling Cardano tot een leider in innovatie binnen de cryptomarkt zal maken, wat naar verwachting zal leiden tot significante groei en een stijging van de ADA koers.

Wat de koers betreft, heeft ADA recentelijk positieve bewegingen laten zien. Na een dip op 23 januari, waarbij de koers daalde tot ongeveer $0,45, heeft ADA een opwaartse trend ingezet. De munt waardeert momenteel bijna $0,60, wat neerkomt op een indrukwekkende prijsstijging van bijna 29%.

2. VeChain (VET)

VeChain (VET) is een blockchainplatform dat zich specifiek richt op het verbeteren van supply chain processen voor bedrijven. Door de inzet van blockchain technologie maakt VeChain de supply chain processen transparant en efficiënt. Een opvallend succes was de samenwerking met Walmart China, waarbij VeChain begin februari meldde dat het netwerk 200 miljoen succesvolle transacties had verwerkt. Dit succes onderstreept de potentie van VeChain en kan de deur openen naar nieuwe partnerships.

De koers van VET heeft de afgelopen drie maanden een opmerkelijke groei doorgemaakt. Waar de munt drie maanden geleden nog verhandeld werd voor ongeveer $0,021, ligt de huidige waarde op $0,047 – meer dan een verdubbeling in prijs. Ondanks deze indrukwekkende stijging, staat de koers nog ver af van de recordhoogte van $0,281. Deze ontwikkelingen wijzen op een groeiend vertrouwen in VeChain en zijn potentieel binnen de supply chain industrie.

Het Oracle-netwerk Chainlink (LINK) heeft een indrukwekkende periode achter de rug, waarbij de munt een significante prijsstijging heeft doorgemaakt. De munt is de belangrijke psychologische grens van $20 gepasseerd en heeft in de laatste 30 dagen een waardestijging van maar liefst 30% gerealiseerd.

Een belangrijke drijfveer achter deze opmerkelijke prijsprestatie is de toegenomen activiteit van whales, die grote hoeveelheden LINK hebben opgekocht. Daarnaast blijft Chainlink zijn netwerk versterken door het aangaan van nieuwe partnerships, wat de weg vrijmaakt voor verdere groei en adoptie in de toekomst.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Crypto analist verkocht Ethereum en Bitcoin voor deze altcoin
Top 3 best presterende cryptomunten van deze week
Enorme dump in aantocht? $3 miljard aan altcoins komen vrij
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC