Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Ethereum prijs van $600 nadert nu ETH 2.0 dichterbij komt

De lancering van Ethereum 2.0 blijft een belangrijk punt om naar uit te kijken voor de ETH community. Eerder deze maand werden de Ethereum 2.0 depositocontracten al gelanceerd. Allereerst leken er maar weinig tokens gestort te worden, maar het loopt nu plotseling storm.

Volgens de laatste ontwikkelingen zijn er nu meer dan de helft van de ETH tokens gestort die nodig zijn om de Ethereum 2.0 Beacon Chain te gebruiken. Er zijn namelijk 278.000 ETH tokens gestort, zo liet Vitalik Buterin weten.


Start fase 0 kan half december van start

Bovendien zijn er, volgens de laatste ontwikkeling, al bijna 292.320 ETH tokens gestaked in de ETH 2.0-aanbetalingscontracten. Interessant is dat de contracten de afgelopen week na een redelijk trage start enorm veel grote stortingen hebben geregistreerd. Slechts vier dagen geleden, 19 november, bedroeg de totale ingezette ETH minder dan 20% van het benodigde minumum.

De ETH-deposito’s zijn dus een stuk sneller gestegen dan verwacht. Alleen al in de afgelopen 24 uur is de voortgangsmeter met 10% gestegen en is er meer dan 25% van de benodigde ETH gestaked.

Dit is een aanzienlijke stijging, aangezien we de minimale drempel moeten overschrijden om de Ethereum 2.0-genesis te activeren. Het ziet er nu naar uit dat de lancering van Ethereum 2.0, fase 0, half december plaats kan gaan vinden.

Ethereum 2.0 is zeer belangrijk voor het netwerk aangezien dit de schaalbaarheid en prestaties enorm zal vergroten. Echter, doordat het project meerdere keren is uitgesteld heeft het de opwinding wat getemperd.

Vorige week vertelde Buterin op Reddit Ethereum dat de volledige lancering van Ethereum 2.0 nog zeker 24 maanden meer zal duren.


Vanaf nu tot 10 december geeft crypto exchange Bybit alle nieuwe en bestaande gebruikers bonussen tot $500! Klik hier.


Ethereum prijs nadert $600

De Ethereum prijs is de afgelopen weken enorm gestegen en dat betekent dat het nu snel de $600 weerstand nadert. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ETH token rond de $588, met een marktkapitalisatie van $66,8 miljard.

In de afgelopen week is de ETH prijs met meer dan $100 gestegen. En, hoewel Bitcoin alle aandacht krijgt, heeft Ethereum met 340% een beter rendement behaald dan de 160% van BTC.

Naast dat de grootste altcoin dus prijstechnisch geweldig presteert, hebben we kunnen zien dat het netwerk enorm veel wordt gebruikt. Alle factoren zien er dus bullish uit voor ETH. Analisten verwachten dan ook dat wanneer de $600 weerstand doorbroken wordt, de prijsstijging weleens enorm kan zijn voor Ethereum.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten