Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Analist voorspelt: Deze cryptmunt kan spoedig met 60% stijgen

De populaire analist Ali Martinez is extreem bullish over een op Ethereum gebaseerde Layer-2 altcoin. Het gaat om Polygon (MATIC) die volgens de analist met wel 65 procent kan stijgen vanaf zijn huidige niveaus om daarmee een koers van 1,73 dollar te bereiken. Daarvoor moet het project wel een belangrijke weerstand voorbij…

Polygon op punt van uitbreken

Polygon staat volgens Martinez op het punt om uit een symmetrische driehoek te breken. De munt begon die driehoek te vormen in 2022 en nu lijkt het einde van dit patroon in zicht.

Een symmetrische driehoek uit de technische analyse kan zowel bullish als bearish zijn. Het gaat om een bullish-versie als de koers naar de bovenkant uitbreekt en als we het tegenovergestelde zien is het rennen geblazen.

Overigens is Polygon de afgelopen zeven dagen al behoorlijk gestegen, dus het is nog maar de vraag in hoeverre er nog gas in de tank zit. Veel zal daarbij ook afhangen van de prestaties van Bitcoin.

Meestal hebben altcoins koersstijgingen van Bitcoin nodig om ook bullish te zijn.

Wat denkt Martinez over Bitcoin?

Wat Bitcoin betreft is het volgens Martinez lastig om de volgende stappen te bepalen. Als de koers van Bitcoin onder de 42.400 dollar terechtkomt, dan zou er een terugval naar het niveau van 40.700 dollar kunnen plaatsvinden.

“Aan de andere kant zou een herstel vanaf hier het begin van een opwaartse swing richting de 44.400 dollar kunnen betekenen voor de Bitcoin koers”, aldus Martinez.

De bovenstaande grafiek van Martinez toont de belangrijke ranges voor Bitcoin op dit moment. Zoals je ziet zit de koers behoorlijk gevangen in deze koersrange en lukt het de bulls vooralsnog niet om de 44.400 dollar definitief te doorbreken.

Mogelijk kan de goedkeuring van een Spot Bitcoin ETF in de Verenigde Staten daar verandering in brengen.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Polygon of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Telegram-oprichter Pavel Durov doorbreekt stilte na arrestatie
Deze 3 Crypto’s overleven de crash en stijgen fors in waarde
De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin Bull Run is over en Altseason zal nooit plaatsvinden
Onbekende cryptohandelaar verandert in drie dagen $1.200 in $10 miljoen
Waarom daalt de Bitcoin koers vandaag plotseling?