Ripple, xrp
Ripple

Hoe XRP deze maand nog een koers van $1 kan bereiken

De koers van XRP heeft de afgelopen maanden een bescheiden prestatie laten zien, in schril contrast met de aanzienlijke winsten die andere cryptomunten hebben gerealiseerd.

Ondanks een periode van drie maanden waarin de waarde van deze populaire altcoin nauwelijks verandering heeft ondergaan, hebben andere crypto’s, waaronder Bitcoin (BTC), recordhoogtes bereikt, wat tot begrijpelijke teleurstelling onder XRP investeerders heeft geleid.

Desondanks zijn er analisten die optimistisch blijven over de toekomst van XRP. Zij voorspellen dat de prijs in de nabije toekomst aanzienlijk kan stijgen, mogelijk tot een waardering van $1.

Komt er een grote XRP koersstijging?

Het is al enige tijd geleden dat XRP voor het laatst een prijs boven de $1 noteerde; dit gebeurde voor het laatst in november 2021, ruim tweeënhalf jaar geleden. Echter, volgens crypto-analist Tyllie Eric, zou daar deze maand verandering in kunnen komen. Eric voorspelt dat XRP binnen een week een waardestijging van meer dan 60% kan ervaren, wat de prijs dicht bij de $1 zou brengen.

Een andere crypto analist, bekend onder het pseudoniem EGRAG op het socialemediaplatform X, deelt eveneens een optimistische visie op de toekomst van XRP. EGRAG wijst op overeenkomsten in de prijsontwikkeling van XRP met die in de pre-bull fase van 2017.

Mocht de geschiedenis zich herhalen, dan zou XRP op de drempel kunnen staan van een aanzienlijke waardestijging. Tijdens de bullmarkt van 2017/2018 bereikte XRP een recordhoogte van $3,40. Om deze piek opnieuw te bereiken, zou de prijs van XRP met bijna 500% moeten stijgen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Besloten SEC-vergadering wakkert speculatie aan over schikking met Ripple
Deskundigen voorspellen: XRP is klaar voor een ongekende koersstijging
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging