Altcoin

Iemand koopt Chainlink tokens voor $0,0001 op Binance

Een crypto trader, die in januari 2019 een bestelling plaatste voor LINK op Binance, had extreem veel geluk toen de Chainlink een flash crash mee maakte op Binance. De bestelling van de handelaar is gedeeltelijk gevuld, waardoor hij 900.000 tokens kon kopen voor $ 0,0001 per stuk.



Een goede deal

De trader plaatste de bestelling op de eerste dag dat crypto exchange Binance de Chainlink handel van start liet gaan (16 januari 2019). Deze bestelling werd vandaag gedeeltelijk gevuld, waardoor de trader 900.000 LINK tokens kon kopen voor ongeveer 90 dollar. Chainlink was dit jaar één van de best presterende munten en bereikte deze maand zelfs een prijs van $4,70 per token.

Op dit moment kost 1 LINK token ongeveer $2,12, wat aanzienlijk lager is na de crypto crash die de afgelopen week heeft plaatsgevonden. Het was tijdens deze crash dat Chainlink een enorme flash-crash mee maakte op Binance. Door deze crash daalde de prijs met 99%.

De handelaar heeft dus enorm veel geluk met zijn aankoop. Mede omdat de token de afgelopen tijd enorm is gestegen vanwege de toenemende partnerschappen met veel DeFi projecten.


LINK is de favoriete Blockchain-orakeloplossing geworden

In de afgelopen maand werd bZx, een DeFi-platform, aangevallen door een ‘flashleningsaanval’ en vervolgens door een tweede aanval die een prijsorakel voor een DEX manipuleerde, waardoor de aanvallers met bijna een miljoen dollar in Ethereum er vandoor konden gaan.

Als voorzorgsmaatregel hebben veel DeFi- en blockchain-projecten zich tot Chainlink gewend als partner voor veiligere blockchain-orakels. LINK is sinds juni vorig jaar, toen hun samenwerking met Google werd aangekondigd, één van de populairste altcoins.

LINK is een leidende factor geworden voor de algehele cryptomarkten en loopt vaak voor op andere altcoins wanneer een trendverandering plaatsvindt. Het was ook een van de meest populaire altcoins onder handelaren op sociale media.